Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling RealMadrid | Kasa 400 Hedef 3-4 Adım 🏓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,577
6,826
113
Olsun dost bu da bi tecrübe oldu bizim için sayende masa tenisinin yanından geçmememiz gerektiğini anladık. Umarım sende anlarsın. Sağlık olsun diyelim 🤞
Vallaha dost kimsenin burda saatlerce vaktini almaya gerek yok bence 1 adım kalmıştı gelseydi kıl payı gitti sağlık olsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,326
10,129
113
Vallaha dost kimsenin burda saatlerce vaktini almaya gerek yok bence 1 adım kalmıştı gelseydi kıl payı gitti sağlık olsun
Yav sen napcan bizim vaktimizi arkadaş adam sana diyor masa tenisi oyna diye tek derdi kuponlar hemen sonuçlansında onun cebine para girsin sen kaybetmişsin zerre kadar umrunda değil adamın. Sen napcan bizim vaktimizi oyna geç bildiğin şekilde işte

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,870
4,539
113
Screenshot_2025-10-26-06-17-10-977_com.android.chrome.jpgkulis için 100 dolar lazım 😅😅

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,577
6,826
113
Yav sen napcan bizim vaktimizi arkadaş adam sana diyor masa tenisi oyna diye tek derdi kuponlar hemen sonuçlansında onun cebine para girsin sen kaybetmişsin zerre kadar umrunda değil adamın. Sen napcan bizim vaktimizi oyna geç bildiğin şekilde işte
Dost önce bi sakin ol kimse demedi bana masa tenisi oyna diye :)

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,663
30,919
113
Banamı dıyon

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,326
10,129
113
Dost önce bi sakin ol kimse demedi bana masa tenisi oyna diye :)
Dediler dostum gördüm ben. Ben masa tenisi oynama basket oyna dedim diye bana inat dediler hemde. Ben böyle şeyleri görünce sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyor adamın tek dersi kuponun çabuk sonuçlanması

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,577
6,826
113
Dediler dostum gördüm ben. Ben masa tenisi oynama basket oyna dedim diye bana inat dediler hemde. Ben böyle şeyleri görünce sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyor adamın tek dersi kuponun çabuk sonuçlanması
Dost konunun başlığına bile masa tenisi raketi koydum onu da mı farketmedin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...