- 17,326
- 10,129
- 113
Olsun dost bu da bi tecrübe oldu bizim için sayende masa tenisinin yanından geçmememiz gerektiğini anladık. Umarım sende anlarsın. Sağlık olsun diyelim 🤞Girer girmez 4-0 hiç şans yok ya
Olsun dost bu da bi tecrübe oldu bizim için sayende masa tenisinin yanından geçmememiz gerektiğini anladık. Umarım sende anlarsın. Sağlık olsun diyelim 🤞Girer girmez 4-0 hiç şans yok ya
Canın saolsunOlmadı beyler 4-0 başlaması yatırdı bizi iyi de getirmişti ama sağlık olsun
Vallaha dost kimsenin burda saatlerce vaktini almaya gerek yok bence 1 adım kalmıştı gelseydi kıl payı gitti sağlık olsunOlsun dost bu da bi tecrübe oldu bizim için sayende masa tenisinin yanından geçmememiz gerektiğini anladık. Umarım sende anlarsın. Sağlık olsun diyelim 🤞
bende o kaadar şans yokki bu aralar kafayı yersin knk etkilemişdir diye düşünüyom harbiden neye elimi atsam yatıyorGelseydi avustralya baskete geçecektik ordan tek adım iş tamamdı
Yav sen napcan bizim vaktimizi arkadaş adam sana diyor masa tenisi oyna diye tek derdi kuponlar hemen sonuçlansında onun cebine para girsin sen kaybetmişsin zerre kadar umrunda değil adamın. Sen napcan bizim vaktimizi oyna geç bildiğin şekilde işteVallaha dost kimsenin burda saatlerce vaktini almaya gerek yok bence 1 adım kalmıştı gelseydi kıl payı gitti sağlık olsun
Dost önce bi sakin ol kimse demedi bana masa tenisi oyna diyeYav sen napcan bizim vaktimizi arkadaş adam sana diyor masa tenisi oyna diye tek derdi kuponlar hemen sonuçlansında onun cebine para girsin sen kaybetmişsin zerre kadar umrunda değil adamın. Sen napcan bizim vaktimizi oyna geç bildiğin şekilde işte
Banamı dıyonYav sen napcan bizim vaktimizi arkadaş adam sana diyor masa tenisi oyna diye tek derdi kuponlar hemen sonuçlansında onun cebine para girsin sen kaybetmişsin zerre kadar umrunda değil adamın. Sen napcan bizim vaktimizi oyna geç bildiğin şekilde işte
Dediler dostum gördüm ben. Ben masa tenisi oynama basket oyna dedim diye bana inat dediler hemde. Ben böyle şeyleri görünce sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyor adamın tek dersi kuponun çabuk sonuçlanmasıDost önce bi sakin ol kimse demedi bana masa tenisi oyna diye![]()
Dost konunun başlığına bile masa tenisi raketi koydum onu da mı farketmedinDediler dostum gördüm ben. Ben masa tenisi oynama basket oyna dedim diye bana inat dediler hemde. Ben böyle şeyleri görünce sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyor adamın tek dersi kuponun çabuk sonuçlanması
Olsun reis ben ona takılmadım şuan sen istediğin gibi oyna yinede para senin paran 🍀Dost konunun başlığına bile masa tenisi raketi koydum onu da mı farketmedin![]()
Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok dost hayırlı sabahlarOlsun reis ben ona takılmadım şuan sen istediğin gibi oyna yinede para senin paran 🍀
Cümleten 🍀Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok dost hayırlı sabahlar
Bol şanslarMerhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Sağlık olsun reis 🔐