- 33,277
- 33,654
- 113
Keşke her gün böyle nur yüzlü ilerde gitse demiŞöyle nur yüzlü adamlara gidince ödül seviniyorum
Keşke her gün böyle nur yüzlü ilerde gitse demiŞöyle nur yüzlü adamlara gidince ödül seviniyorum
Puahahaa Hakan gibi adımız çıkar puaja3 kişi 250 ?
Tebrikler USER=21312]@Redkit1990[/USER]Evet beyler iy 1 gol gelirse 1 kişiye 750 roll bakiyesi
Tabi canım ya ulan bak aklıma geldi bu Hakan kesin parayı vurdu ne zamandır gözükmüyorKeşke her gün böyle nur yüzlü ilerde gitse demi
Olur dost beni takip et eyvallah@Losers istersen ödülü 1k yapalim sponsor site zenbet de güne özel 1k ya 1k freebet var min Max cekim 5k anapara 1,3 freebet 2 Max 1,7 kabul edersen tabi orda oynayacaksan
15ünden sonra uzadı kesün maaş günüydüTabi canım ya ulan bak aklıma geldi bu Hakan kesin parayı vurdu ne zamandır gözükmüyor
Çekim verdim gelsin hallederimOlur dost beni takip et eyvallah
Adamin dusunceye bak helal olsun@Losers istersen ödülü 1k yapalim sponsor site zenbet de güne özel 1k ya 1k freebet var min Max cekim 5k anapara 1,3 freebet 2 Maç 1,7 kabul edersen tabi orda oynayacaksan
Parası bitince utanmadan rol takip eder ama15ünden sonra uzadı kesün maaş günüydü
İstemez 750 ye kabul o hagshs@Losers istersen ödülü 1k yapalim sponsor site zenbet de güne özel 1k ya 1k freebet var min Max cekim 5k anapara 1,3 freebet 2 Maç 1,7 kabul edersen tabi orda oynayacaksan
Akınım ne oldu bizim rolAdamin dusunceye bak helal olsun
Aynen olunca kaybolur amaParası bitince utanmadan rol takip eder ama
Az once ekmek arasi ekmek yedim kanka 😅Akınım ne oldu bizim rol
Ne demek bize rol yaptın ha akdjdjAz once ekmek arasi ekmek yedim kanka 😅
Çok fiseksin kardeşim façan yansınAz once ekmek arasi ekmek yedim kanka 😅
Şuan benim durum gibi bende işten çıktım geçen ay demeknki bende 50k çekeceö bugün o parayla puahahŞansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
Aman devam etsin şansın dost böyle 🧿🧿Şansım açıldı 1k eklemiş JoJo 25x çevrimli 23k çektim bekabete 3 attım 30 çektim zenbet 5k ilaç gibi geldi 2 aydır işsizim
Yahudi var heralde aramizda cekilis hic cikmiyodu bi taktikle pp degistik hemenÇok fiseksin kardeşim façan yansın