Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ronabet Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Resquarel34

Üye
Yeni Üye
18
6
3
Boş yapma site adamı filan değilim çeken olursa bizde çekecek
Gevsekligin lüzumu yok muhatabım değilsin olamazsın da bir iş yapıyorsan ardı arkasını göstereceksin burda o kadar kazanç sağlayan insan var ben de dahil olmak üzere 1k kolay bulunmuyor çoğu insan bunu kazanmak için belki de 12 saat çalışıyor böyle insanları manipüle etmeye gerek yok

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
Dostlarim konu ile alakli bir kaç bilgi teyit ettim. Site ödeme yapacak gibi duruyor ve sağlam gibi duruyor aldigim tegitte. Ama bekleyin yatirmayin yine de ödeme gelince bilgi gecicem. Bu arada buradan benim mesjalarimla ilgili bilgi geçilmiş destege haberiniz olsun

akkurt3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
37
28
Gevsekligin lüzumu yok muhatabım değilsin olamazsın da bir iş yapıyorsan ardı arkasını göstereceksin burda o kadar kazanç sağlayan insan var ben de dahil olmak üzere 1k kolay bulunmuyor çoğu insan bunu kazanmak için belki de 12 saat çalışıyor böyle insanları manipüle etmeye gerek yok
Yatırma kardeş sana yatır diyenmi olduda boş yapıyon bizde yatırmadık çeken olursa çökecek siteye

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,391
2,252
113
Dostlarim konu ile alakli bir kaç bilgi teyit ettim. Site ödeme yapacak gibi duruyor ve sağlam gibi duruyor aldigim tegitte. Ama bekleyin yatirmayin yine de ödeme gelince bilgi gecicem. Bu arada buradan benim mesjalarimla ilgili bilgi geçilmiş destege haberiniz olsun
Arama yapıyorlar mı dogrulama icin

Resquarel34

Üye
Yeni Üye
18
6
3
Dostum sana zahmet çekim gelince banka bildirimini de paylaşır mısın böylelikle çoğu kişide parasını güvence altına alır tek derdim mağduriyet yaşanmasın

akkurt3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
37
28
Burdan çekim yapimde sanada atim az insanlık gör tamamı

cello06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
61
28
La kardeşim siz niye kendi aranızda bölünüp duruyonuz biri birine carlıyo ne gerek var çekim gelsin adam ödedi desin yatırıp çekeriz yol alırız her konuda illa bi kavga

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
Dostlar ödeme olacak bence lakin yine de bekleyelimhaber vereceğim çekim gelinceScreenshot_2026-05-23-14-57-34-908_com.android.chrome.jpg