- 18
- 6
- 3
Dostum sen neden bu kadar gerildin yoksa sende mi site adamısın sizin gibilerini asitle yok edeceksin ayrıca karşındakini de tanimadan yorum yapmaKes çeneni lale adam ne dedide konuyu kilit edecen
Dostum sen neden bu kadar gerildin yoksa sende mi site adamısın sizin gibilerini asitle yok edeceksin ayrıca karşındakini de tanimadan yorum yapmaKes çeneni lale adam ne dedide konuyu kilit edecen
Bu siteden önceden çekimim var ödüyordu şimdi Multi denicem bakalım hayırlısı
[/QUOTE
gmail değilde numara varsa daha sağlıklı olurBu siteden önceden çekimim var ödüyordu şimdi Multi denicem bakalım hayırlısı
Boş yapma site adamı filan değilim çeken olursa bizde çekecekDostum sen neden bu kadar gerildin yoksa sende mi site adamısın sizin gibilerini asitle yok edeceksin ayrıca karşındakini de tanimadan yorum yapma
1 tane hesap acamadik daha sınırsız hesaptan bahsediyorsunValla reis sınırsız hesap açabiliyon çekerse herkes çeker rahatça
Açim sana ad soyad Gmail ver özelden 2 dk açıyom1 tane hesap acamadik daha sınırsız hesaptan bahsediyorsun
Aynn öyle@jamalhamdi site adamı @Daimon
2 dakikada reisKanka kyc kaç dakkada onaylandı
Gevsekligin lüzumu yok muhatabım değilsin olamazsın da bir iş yapıyorsan ardı arkasını göstereceksin burda o kadar kazanç sağlayan insan var ben de dahil olmak üzere 1k kolay bulunmuyor çoğu insan bunu kazanmak için belki de 12 saat çalışıyor böyle insanları manipüle etmeye gerek yokBoş yapma site adamı filan değilim çeken olursa bizde çekecek
Umarım çekimin gelir knka2 dakikada reis
Yatırma kardeş sana yatır diyenmi olduda boş yapıyon bizde yatırmadık çeken olursa çökecek siteyeGevsekligin lüzumu yok muhatabım değilsin olamazsın da bir iş yapıyorsan ardı arkasını göstereceksin burda o kadar kazanç sağlayan insan var ben de dahil olmak üzere 1k kolay bulunmuyor çoğu insan bunu kazanmak için belki de 12 saat çalışıyor böyle insanları manipüle etmeye gerek yok
Arama yapıyorlar mı dogrulama icinDostlarim konu ile alakli bir kaç bilgi teyit ettim. Site ödeme yapacak gibi duruyor ve sağlam gibi duruyor aldigim tegitte. Ama bekleyin yatirmayin yine de ödeme gelince bilgi gecicem. Bu arada buradan benim mesjalarimla ilgili bilgi geçilmiş destege haberiniz olsun
Dostum sana zahmet çekim gelince banka bildirimini de paylaşır mısın böylelikle çoğu kişide parasını güvence altına alır tek derdim mağduriyet yaşanmasınDostlarim konu ile alakli bir kaç bilgi teyit ettim. Site ödeme yapacak gibi duruyor ve sağlam gibi duruyor aldigim tegitte. Ama bekleyin yatirmayin yine de ödeme gelince bilgi gecicem. Bu arada buradan benim mesjalarimla ilgili bilgi geçilmiş destege haberiniz olsun
Burdan çekim yapimde sanada atim az insanlık gör tamamıGevsekligin lüzumu yok muhatabım değilsin olamazsın da bir iş yapıyorsan ardı arkasını göstereceksin burda o kadar kazanç sağlayan insan var ben de dahil olmak üzere 1k kolay bulunmuyor çoğu insan bunu kazanmak için belki de 12 saat çalışıyor böyle insanları manipüle etmeye gerek yok
Ben lafa değil icraate bakarım dostumBurdan çekim yapimde sanada atim az insanlık gör tamamı
Tamam kardeşBen lafa değil icraate bakarım dostum
Mailden kodu girerek üye oldum kabul etti dostum haberin olsunCozersen sorunu bana da söyle nasıl yaptigini dostum![]()