- 7,759
- 4,660
- 113
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Sen tam kafayı yemişsin dostDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
İşin varmı dost calisiyomusunBebde mutsuzum usta
Yedim dost 🥺Sen tam kafayı yemişsin dost
İki hafta filan timarhaneye yat dost iyi gelirDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Yeter artık isyan etme bak seviyorum seniDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Sayın modum param yokki keşke tatile girebilsem çok ihtiyacm var
Bülbül ötmüyor mu dostYok be parasiziktan hastalıktan oda olmuyo
Haşa murom ben hep sukrederim asla isyan etmem ama şu halim çok ciğerimi yakiyo muromYeter artık isyan etme bak seviyorum seni
Sıkma canını lan hiç bir b** yapamaz banka icra mecraHaşa murom ben hep sukrederim asla isyan etmem ama şu halim çok ciğerimi yakiyo murom
Saygı değer modum leğende yıkanıyoz parasızlıktan
Tek derdim icrada değilki murom bana göre bi engelli kadrosundan iş bulamadmSıkma canını lan hiç bir b** yapamaz banka icra mecra
Onu düşünecek halim yokki be dostBülbül ötmüyor mu dost
Bülbülü otturursen duzelirsin dostOnu düşünecek halim yokki be dost
Oraya kadar önce bi iş bulmam lazm dost yapabilecegimBülbülü otturursen duzelirsin dost
Lanetkel gibi jogolo yapalım seni dost hem mala vurursun hemde ekonomik olarak rahatlarsınOraya kadar önce bi iş bulmam lazm dost yapabilecegim
Yok be dost onlar dolandırıcıLanetkel gibi jogolo yapalım seni dost hem mala vurursun hemde ekonomik olarak rahatlarsın