- 746
- 330
- 63
Dost Şahin k gibi yapalım seni Johnny sins gibi hayatını yaşarsın
LC Waikiki'ye başvursanaTek derdim icrada değilki murom bana göre bi engelli kadrosundan iş bulamadm
Dedi ve yandı sigaralar
Murom işkura bakıyorum hergun engelli kadrosundan basvurmadigim yer kalmadı dönüş olmadikoLC Waikiki'ye başvursana
Sıkma canını ya ne olursa olsun ya film kopsun ortadaMurom işkura bakıyorum hergun engelli kadrosundan basvurmadigim yer kalmadı dönüş olmadiko
Keşke senin gbi takmamayı becerebilsem be murom 😔Sıkma canını ya ne olursa olsun ya film kopsun ortada
Hayat umurumda değil hiçbir şey olmaz Ölüm yokKeşke senin gbi takmamayı becerebilsem be murom 😔
Ağa çalışsan da kumara gidiyor zaten bazen diyorum ki neden çalışıyorum aldığımı veriyorum siteyeDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Parmaklamakmi 🤣Kılavırs aslında seni parlatmak ünlü etmek gibi fikirlerim var.
Kanka sen tedavini bitirmeden calısamassın hangi işe girersen gir kaçıcan o yüzden tedavini ol hatta güzel bir tatil yap baya iyi gelir sanaMurom işkura bakıyorum hergun engelli kadrosundan basvurmadigim yer kalmadı dönüş olmadiko
Ammmmaaaan tadddddımıııız kaçmasıııınParmaklamakmi 🤣
Ama dost senelerdir tedavi oluyorum yine aynıyım 🥺Kanka sen tedavini bitirmeden calısamassın hangi işe girersen gir kaçıcan o yüzden tedavini ol hatta güzel bir tatil yap baya iyi gelir sana
Git bi tatil yap kendini toparlaAma dost senelerdir tedavi oluyorum yine aynıyım 🥺
Para yokki be dostGit bi tatil yap kendini toparla
Aileden destek veren yokmu seni bi tatile yollasınlar kendini topla yoksa calışamazsınPara yokki be dost
Daralır o tatilde krize girer denizde boğulur sonra