Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ruh Halim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,814
4,717
113
Ben 1 kere gittim doktora bu psikolojik haptan verdi valla 1 tane ictim beynim anciklaştı gittim attim çöpe sonra psikolojim kendiliginden duzeldi hapa devam etsem boku yemistim sen oyle yap kardesim çünku beyni hakkaten bitiriyor
Haklısın dost çok haklısın ilaçlar iyice delirtti beni

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,062
3,112
113
Fatih kardeşim ben 12 senedir hasta bı insanım ben çalışmak istememmi 1 ayda 5 tane işe girdim 2 saat duramadım hastalığım yüzünden engelli kadrosunda bulamıyom iş bna göre
Engelli kadrosu için sınav felan yokmu girsen yanlış anlama rahatsız olabilirsin ama kendini burda maskara etmişsin gerek yok bide çocugun var kendine çeki düzen ver bence

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,814
4,717
113
Engelli kadrosu için sınav felan yokmu girsen yanlış anlama rahatsız olabilirsin ama kendini burda maskara etmişsin gerek yok bide çocugun var kendine çeki düzen ver bence
Reis hergun iskurdan engelli kadrosunda başvuru yapiyom nafile ona bile torpil istiyolar

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,665
1,465
113
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
senin yapabileceğin tek iş tiktokta delileğe vurmak. Millet deli taklidi yapıp milyonları götürüyor. Oturduğun yerden sende götürürsün. Sende o potansiyel var reis.