- 34,953
- 18,710
- 113
@Başkan sponsor olsunda clovers e bakırköyden deniz manzaralı bi oda ayarlasin.
@Başkan sponsor olsunda clovers e bakırköyden deniz manzaralı bi oda ayarlasin.
Ters basarsa Soğuk suya gir kirvecanDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Buna aşırı kahkaha atıyorum ya daha dün girip girip okudum 😅Forumdaki en iyi teklif buydu
Ekli dosyayı görüntüle 981613
Bu ne zamana kadar devam edecek böyle konular açmaya? Ciddi soruyorum tüm forum artık bıktık
Kardeşim benim konularını görmek istemiyosan takibi bırak de görmezsin ne uzattnBu ne zamana kadar devam edecek böyle konular açmaya? Ciddi soruyorum tüm forum artık bıktık
Görünüyor yok saydım seni yine de konuların ana sayfada görünüyor. Ayriyeten senin gibi sıkıntılı birini niye takip edeyim .Kardeşim benim konularını görmek istemiyosan takibi bırak de görmezsin ne uzattn
Mala vurunca gecerDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Olm sen engelli misin kiTek derdim icrada değilki murom bana göre bi engelli kadrosundan iş bulamadm
SenceOlm sen engelli misin ki
Evet yüzde 69Olm sen engelli misin ki
Ben sana geçenki konunda be yazdım senin 50 tane konun var gaz saat okuma market şu sayaç okuyucu inşaat yani sen tembel adamsın ayrıca sürekli burada konu açarak kendini rahatlatıyormusun sende kesin duygu durum bozuklugu var evlat olsan sevilmezsin düşman başınaDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Seni de kimse sevmiyorBen sana geçenki konunda be yazdım senin 50 tane konun var gaz saat okuma market şu sayaç okuyucu inşaat yani sen tembel adamsın ayrıca sürekli burada konu açarak kendini rahatlatıyormusun sende kesin duygu durum bozuklugu var evlat olsan sevilmezsin düşman başına
Geçmiş olsunEvet yüzde 69
Rezilsin konuyu meşkul etme lütfenBen sana geçenki konunda be yazdım senin 50 tane konun var gaz saat okuma market şu sayaç okuyucu inşaat yani sen tembel adamsın ayrıca sürekli burada konu açarak kendini rahatlatıyormusun sende kesin duygu durum bozuklugu var evlat olsan sevilmezsin düşman başına
İnşaatta mala vursun dostMala vurunca gecer
Konu zaten benim yazdıgım mal herif özeniyorsun taklit etmeyi bile beceremiyorsun tam bir malsın şimdi konu sahibini üzmeden tavsiyeler verelim lütfen rica ediyorumRezilsin konuyu meşkul etme lütfen