Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ruh Halim

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,403
1,210
113
Ben napiyim dün sevgilimden ayrıldım işsizim evde oturmaktan kafayı yedim cepte 1 kuruş para yok

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
708
113
Kardeşim benim konularını görmek istemiyosan takibi bırak de görmezsin ne uzattn
Görünüyor yok saydım seni yine de konuların ana sayfada görünüyor. Ayriyeten senin gibi sıkıntılı birini niye takip edeyim .

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
179
43
Senin ilacın bende clover kardeş ankaradamısın sen

ASvAS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
218
43
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Ben sana geçenki konunda be yazdım senin 50 tane konun var gaz saat okuma market şu sayaç okuyucu inşaat yani sen tembel adamsın ayrıca sürekli burada konu açarak kendini rahatlatıyormusun sende kesin duygu durum bozuklugu var evlat olsan sevilmezsin düşman başına

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,674
1,188
113
Ben sana geçenki konunda be yazdım senin 50 tane konun var gaz saat okuma market şu sayaç okuyucu inşaat yani sen tembel adamsın ayrıca sürekli burada konu açarak kendini rahatlatıyormusun sende kesin duygu durum bozuklugu var evlat olsan sevilmezsin düşman başına
Seni de kimse sevmiyor

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,558
2,023
113
Rezilsin konuyu meşkul etme lütfen