Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ruh Halim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,771
4,675
113
İçim patlıyo yine sıkıntım arttı yine terleme girdi napacam böyle ben

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,361
3,197
113
Ben de iyi değilim. Muhtemelen ya tımarhane ya mezar sonum. Çok kötüye gidiyorum...

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,966
924
113
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Ben sabah 7de marti tag açtım 3 saatlik oradan 500 tl.kaldi. saat 11:30 da işe başladım 19:30 da bitti. 2000 TL aldim. Saat 21:30 da tag açtım yine bekliyorum müşteri burdanda çıkar 500. Ayrica tanıdık çiçekçi var sipariş çıkıyor oraya gidiyorum oradanda alıyorum 200-300. Ben her yerde iş bulup çalışıyorum cunku amacım var. Senin amacın olmadığı icin bu haldesin birazda. Kendini topla ve günlük işlere git. Elin para görünce çalışma hevesin geri gelecek. Senin benim.gibi adamlar aylikli çalışamaz. Ben günlük cebime 3k girmeden rahat edemem.

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
168
83
Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Kim ne derse desin o kadar belliki sen gayet zeki,kalbi güzel ve temiz birisin rabbim gönlüne göre verecektir sabret arkadaşım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,771
4,675
113
Ben sabah 7de marti tag açtım 3 saatlik oradan 500 tl.kaldi. saat 11:30 da işe başladım 19:30 da bitti. 2000 TL aldim. Saat 21:30 da tag açtım yine bekliyorum müşteri burdanda çıkar 500. Ayrica tanıdık çiçekçi var sipariş çıkıyor oraya gidiyorum oradanda alıyorum 200-300. Ben her yerde iş bulup çalışıyorum cunku amacım var. Senin amacın olmadığı icin bu haldesin birazda. Kendini topla ve günlük işlere git. Elin para görünce çalışma hevesin geri gelecek. Senin benim.gibi adamlar aylikli çalışamaz. Ben günlük cebime 3k girmeden rahat edemem.
Dost martı tag senin aracmi şoför olarakmi çalışıyorsun