- 3,576
- 2,037
- 113
Meşkul etme lütfen yazmayı unutmuşsunKonu zaten benim yazdıgım mal herif özeniyorsun taklit etmeyi bile beceremiyorsun tam bir malsın şimdi konu sahibini üzmeden tavsiyeler verelim lütfen rica ediyorum
Meşkul etme lütfen yazmayı unutmuşsunKonu zaten benim yazdıgım mal herif özeniyorsun taklit etmeyi bile beceremiyorsun tam bir malsın şimdi konu sahibini üzmeden tavsiyeler verelim lütfen rica ediyorum
Onu hic yapamaz 🙂İnşaatta mala vursun dost
Sıcaklardandır kanka banada terleme basıyoİçim patlıyo yine sıkıntım arttı yine terleme girdi napacam böyle ben
Sicaktan değil knka benimki içim patlayacak gbiSıcaklardandır kanka banada terleme basıyo
İçine ne girdiyse patlasa da kurtulsak senden 😁Sicaktan değil knka benimki içim patlayacak gbi
Çok kafa ütülüyon dostİçim patlıyo yine sıkıntım arttı yine terleme girdi napacam böyle ben
bekarım aıle ıle kalıyorum kanka ıs var asgarı ucrete samsun da atakumda 12 saat calıstırıyolar adamı bos ısler hepDost iş çok ben 1 ayda 5 tane yere girdim çıktım m ben hastayım hastalığın yoksa gir biyere dost kira veriyomusun evlimisin
Ciddimisin dost 12 saat çalıştirip asgari ucretmi veriyolarbekarım aıle ıle kalıyorum kanka ıs var asgarı ucrete samsun da atakumda 12 saat calıstırıyolar adamı bos ısler hep
Eline bi torba al sağdan soldan alüminyum cola, bira kutusu topla satDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
zihinsel engelli değil knka. psikolojik sorunları olan bir sosyapat, psikopat, bipolar bozukluğu olan biriOlm sen engelli misin ki
Zihinsel engelimde var knka f.79 zeka geriliği sınırda mental kapasitezihinsel engelli değil knka. psikolojik sorunları olan bir sosyapat, psikopat, bipolar bozukluğu olan biri
Ben sabah 7de marti tag açtım 3 saatlik oradan 500 tl.kaldi. saat 11:30 da işe başladım 19:30 da bitti. 2000 TL aldim. Saat 21:30 da tag açtım yine bekliyorum müşteri burdanda çıkar 500. Ayrica tanıdık çiçekçi var sipariş çıkıyor oraya gidiyorum oradanda alıyorum 200-300. Ben her yerde iş bulup çalışıyorum cunku amacım var. Senin amacın olmadığı icin bu haldesin birazda. Kendini topla ve günlük işlere git. Elin para görünce çalışma hevesin geri gelecek. Senin benim.gibi adamlar aylikli çalışamaz. Ben günlük cebime 3k girmeden rahat edemem.Dostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Kim ne derse desin o kadar belliki sen gayet zeki,kalbi güzel ve temiz birisin rabbim gönlüne göre verecektir sabret arkadaşımDostlar nasılsınız ben iyi değilim sürekli skntı terleme basıyo çünkü yapabileceğim iş hala bulamadım fikirleriniz nedir dostlar şu durumdan dolayı çok mutsuzum huzursuzum icramda var
Allah razı olsun dostKim ne derse desin o kadar belliki sen gayet zeki,kalbi güzel ve temiz birisin rabbim gönlüne göre verecektir sabret arkadaşım
Dost martı tag senin aracmi şoför olarakmi çalışıyorsunBen sabah 7de marti tag açtım 3 saatlik oradan 500 tl.kaldi. saat 11:30 da işe başladım 19:30 da bitti. 2000 TL aldim. Saat 21:30 da tag açtım yine bekliyorum müşteri burdanda çıkar 500. Ayrica tanıdık çiçekçi var sipariş çıkıyor oraya gidiyorum oradanda alıyorum 200-300. Ben her yerde iş bulup çalışıyorum cunku amacım var. Senin amacın olmadığı icin bu haldesin birazda. Kendini topla ve günlük işlere git. Elin para görünce çalışma hevesin geri gelecek. Senin benim.gibi adamlar aylikli çalışamaz. Ben günlük cebime 3k girmeden rahat edemem.
sorma kralCiddimisin dost 12 saat çalıştirip asgari ucretmi veriyolar
Dışarıya acılbekarım aıle ıle kalıyorum kanka ıs var asgarı ucrete samsun da atakumda 12 saat calıstırıyolar adamı bos ısler hep