Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SaHgEc / Kasa 100 Hedef. ----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Bizimkiler hep buralarda,bir yanımız Manisa da

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
680
307
63
Ben Buca, Bornova, Alsancak, Karşıya, buralardayım sürekli
Geçen sene geldim İzmir'e . Bizim arkadaş taşındı oraya ziyarete geldim yazın. Alsancak sahilinde akşam yazın herkesin elinde bira.. şarkılar söylüyorlar yüksek sesle. Çimenlere oturmuslar. Ortalık yanıyor 😁🤣

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Aynı mahallede 15 sene oturmuşuz belkide tanıyoruz birbirimizi ismim Tamer gazı ilköğretimin dibinde oturuyorum ben
İllaki denk gelmişizdir Dostum yüzlerimizi görsek tanırız

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Geçen sene geldim İzmir'e . Bizim arkadaş taşındı oraya ziyarete geldim yazın. Alsancak sahilinde akşam yazın herkesin elinde bira.. şarkılar söylüyorlar yüksek sesle. Çimenlere oturmuslar. Ortalık yanıyor 😁🤣
En sevdiğim aktivite goztepede sahile çökuyorum yegen yegenin arkadaslari oltami atıyorum bir yandan alkol içiyorum bir yandan şarkı söylüyorum çok iyi oluyor

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Havalar ısınsın yine aynısı İzmir her gün öyle seviyorum ya aşığım bu şehire

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...