- 48,800
- 20,177
- 113
Yenicesme 😄90 doğumluyum bende yeni çeşme caminin oralardamiydin yoksa okulun o taraftami
Yenicesme 😄90 doğumluyum bende yeni çeşme caminin oralardamiydin yoksa okulun o taraftami
AYDIN 09🇹🇷🙏Gebze lisesinde okudum liseyi memleket nere dostum
Var var hala duruyor. Köklü bir işletme zatenEn son hâlâ vardı Ocakta İzmir'e dönüş yaptım bende
Izmirede çok gelip gidiyorum Karabağlar goztepe Menderes ablam 26 senedir orada evliEn son hâlâ vardı Ocakta İzmir'e dönüş yaptım bende
Aynen öyle dostumVar var hala duruyor. Köklü bir işletme zaten
Ben Buca, Bornova, Alsancak, Karşıya, buralardayım sürekliIzmirede çok gelip gidiyorum Karabağlar goztepe Menderes ablam 26 senedir orada evli
😂🤣 musa vardı orada caminin tam karşısında oturuyordu sen o zaman o köpekli evi de hatırlarsın rottweiller olan eviYenicesme 😄
Hahahaha evett o köpek hiç uyutmuyordu beni😂🤣 musa vardı orada caminin tam karşısında oturuyordu sen o zaman o köpekli evi de hatırlarsın rottweiller olan evi
Bucada geçen sene 15 gün kaldım serbest bölgede çalıştık 15 gün hayvan koruma yeri olması lazim tam onun karşısında kaliyordukBen Buca, Bornova, Alsancak, Karşıya, buralardayım sürekli
Evet evet doğruBucada geçen sene 15 gün kaldım serbest bölgede çalıştık 15 gün hayvan koruma yeri olması lazim tam onun karşısında kaliyorduk
Aynı mahallede 15 sene oturmuşuz belkide tanıyoruz birbirimizi ismim Tamer gazı ilköğretimin dibinde oturuyorum benHahahaha evett o köpek hiç uyutmuyordu beni
Geçen sene geldim İzmir'e . Bizim arkadaş taşındı oraya ziyarete geldim yazın. Alsancak sahilinde akşam yazın herkesin elinde bira.. şarkılar söylüyorlar yüksek sesle. Çimenlere oturmuslar. Ortalık yanıyor 😁🤣Ben Buca, Bornova, Alsancak, Karşıya, buralardayım sürekli
İllaki denk gelmişizdir Dostum yüzlerimizi görsek tanırızAynı mahallede 15 sene oturmuşuz belkide tanıyoruz birbirimizi ismim Tamer gazı ilköğretimin dibinde oturuyorum ben
En sevdiğim aktivite goztepede sahile çökuyorum yegen yegenin arkadaslari oltami atıyorum bir yandan alkol içiyorum bir yandan şarkı söylüyorum çok iyi oluyorGeçen sene geldim İzmir'e . Bizim arkadaş taşındı oraya ziyarete geldim yazın. Alsancak sahilinde akşam yazın herkesin elinde bira.. şarkılar söylüyorlar yüksek sesle. Çimenlere oturmuslar. Ortalık yanıyor 😁🤣
Büyük ihtimalle bak instagramin varsa tmraydmr benim hesap bak bakayım taniyormusun 😃İllaki denk gelmişizdir Dostum yüzlerimizi görsek tanırız
Havalar ısınsın yine aynısı İzmir her gün öyle seviyorum ya aşığım bu şehireGeçen sene geldim İzmir'e . Bizim arkadaş taşındı oraya ziyarete geldim yazın. Alsancak sahilinde akşam yazın herkesin elinde bira.. şarkılar söylüyorlar yüksek sesle. Çimenlere oturmuslar. Ortalık yanıyor 😁🤣
Hobaa 👌En sevdiğim aktivite goztepede sahile çökuyorum yegen yegenin arkadaslari oltami atıyorum bir yandan alkol içiyorum bir yandan şarkı söylüyorum çok iyi oluyor
Instagram, face hiç birini kullanmıyorum dostumda fake açıp bakarım 🙏Büyük ihtimalle bak instagramin varsa tmraydmr benim hesap bak bakayım taniyormusun 😃
Gelicem yaza doğru geldiğimde yazarım sana 🙂Hobaa 👌