- 34,457
- 18,350
- 113
Al benden de o kadar en son sana atılan ödülden sonra. Bende düşüşe geçtim 50k falan tüm kasam gitti.Durumlar vahim metom
Al benden de o kadar en son sana atılan ödülden sonra. Bende düşüşe geçtim 50k falan tüm kasam gitti.Durumlar vahim metom
Tebrikler memedimforumdaki tek kadim dostum bu saatten sonra @clovers1995
Kuzenim yazmışLa emoji kaymis şimdi farkettim sldkskaka
az paraya kıyda roll açtır az şenlenekTebrikler memedim
askım kafe babamdıKuzenim yazmış
Paylaşmak güzeldir kuzen belki birilerine dokunuruz şansımız geçerBol şanslar sen kazanda bu garibani boşver
Maaş yatmadı 😂😂😂😂😂az paraya kıyda roll açtır az şenlenek
Helal olsun dostum iyi acikladin durumu @clovers1995 i çekemeyen anten taksın karışmayın adamaKonu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Bol şanslar saplada gel o zamanPaylaşmak güzeldir kuzen belki birilerine dokunuruz şansımız geçer
Sağlık olsun metom bu işlerin sonu böyledir zaten 50 bin iyi para ama kaybettiklerimizin yanında lafı olmaz herkes bitik herkes çaresiz çıkış kapılarıda kilitlenmiş sonumuz hayrolsunAl benden de o kadar en son sana atılan ödülden sonra. Bende düşüşe geçtim 50k falan tüm kasam gitti.
Hadi bakalım inşallahBol şanslar saplada gel o zaman
Aynen çok üstüne gidiyorlar.Helal olsun dostum iyi aciladin durumu @clovers1995 i çekemeyen anten taksın karışmayın adama
Allah tan cepten giden borç vs gibi birşey değildi ufak ufak katlamıştim haydan gelen huya gitti.Sağlık olsun metom bu işlerin sonu böyledir zaten 50 bin iyi para ama kaybettiklerimizin yanında lafı olmaz herkes bitik herkes çaresiz çıkış kapılarıda kilitlenmiş sonumuz hayrolsun
Garip diye öyle kimseyle ters düşmediği için üstüne gidiyorlar gelsinler benim üstüme bak bakalım 3. Kelimede nasıl süresiz banlanıyoruz karşılıklı olarak adam tertemiz çocuk hayatı beni ilgilendirmez kişiliği ilgilendirir. Bir art niyeti olsaydı sinyalini görürdüm hiç görmedim zarar gelmez cloverstanAynen çok üstüne gidiyorlar.
İstemem teşekkürler. İstesem arkadaşlardan şimdi bulurum da. Borca girmeye gerek yoktur.Maaş yattığı an @Golcümetin e 50 YTL cik
Kim sürekli kazanmış ki biz kazanalım boşver takma kafana bende bitiğim kendimi bu noktada göreceğim aklımın ucundan bile geçmezdi kirayı bile veremedim bu ayAllah tan cepten giden borç vs gibi birşey değildi ufak ufak katlamıştim haydan gelen huya gitti.
Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.Kim sürekli kazanmış ki biz kazanalım boşver takma kafana bende bitiğim kendimi bu noktada göreceğim aklımın ucundan bile geçmezdi kirayı bile veremedim bu ay
Clovers kötü biri değil ama bazen şansını çok zorluyor o da şöyle hep derdini anlatıyor dert herkeste var kral. Normal sohbet etse inan daha farklı olacak . Bizde makara yapıyoruz ama var dertlerimiz... Yoksa kötü biri değilGarip diye öyle kimseyle ters düşmediği için üstüne gidiyorlar gelsinler benim üstüme bak bakalım 3. Kelimede nasıl süresiz banlanıyoruz karşılıklı olarak adam tertemiz çocuk hayatı beni ilgilendirmez kişiliği ilgilendirir. Bir art niyeti olsaydı sinyalini görürdüm hiç görmedim zarar gelmez cloverstan
Çekim yapan arkadaşlar vardı onlar da duraksadı uzun sureli kazanmak imkansız kazanınca da duramıyorsun Dopamin fena salgılıyorKim sürekli kazanmış ki biz kazanalım boşver takma kafana bende bitiğim kendimi bu noktada göreceğim aklımın ucundan bile geçmezdi kirayı bile veremedim bu ay