Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahura Doğru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,325
4,439
113
Konu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Helal olsun dostum iyi acikladin durumu @clovers1995 i çekemeyen anten taksın karışmayın adama

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Al benden de o kadar en son sana atılan ödülden sonra. Bende düşüşe geçtim 50k falan tüm kasam gitti.
Sağlık olsun metom bu işlerin sonu böyledir zaten 50 bin iyi para ama kaybettiklerimizin yanında lafı olmaz herkes bitik herkes çaresiz çıkış kapılarıda kilitlenmiş sonumuz hayrolsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Aynen çok üstüne gidiyorlar.
Garip diye öyle kimseyle ters düşmediği için üstüne gidiyorlar gelsinler benim üstüme bak bakalım 3. Kelimede nasıl süresiz banlanıyoruz karşılıklı olarak adam tertemiz çocuk hayatı beni ilgilendirmez kişiliği ilgilendirir. Bir art niyeti olsaydı sinyalini görürdüm hiç görmedim zarar gelmez cloverstan

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,690
23,495
113
Garip diye öyle kimseyle ters düşmediği için üstüne gidiyorlar gelsinler benim üstüme bak bakalım 3. Kelimede nasıl süresiz banlanıyoruz karşılıklı olarak adam tertemiz çocuk hayatı beni ilgilendirmez kişiliği ilgilendirir. Bir art niyeti olsaydı sinyalini görürdüm hiç görmedim zarar gelmez cloverstan
Clovers kötü biri değil ama bazen şansını çok zorluyor o da şöyle hep derdini anlatıyor dert herkeste var kral. Normal sohbet etse inan daha farklı olacak . Bizde makara yapıyoruz ama var dertlerimiz... Yoksa kötü biri değil

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Kim sürekli kazanmış ki biz kazanalım boşver takma kafana bende bitiğim kendimi bu noktada göreceğim aklımın ucundan bile geçmezdi kirayı bile veremedim bu ay
Çekim yapan arkadaşlar vardı onlar da duraksadı uzun sureli kazanmak imkansız kazanınca da duramıyorsun Dopamin fena salgılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...