Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şampiyon TÜRKİYE

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,251
485
83
Bu Avustralya da bir stoper var parası olan alsın çin Seddi gibi ulan heryere atladı bizim tek eksiğimiz 9 numara onauchu örnek

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
574
93
Ben 5 sene amatör futbol oynadım aşil tendonu sakatlığım ile kariyerim bitti yoksa şimdiye millî takımı Dünya şampiyonu yapmıştım. Keremden de daha iyiyim bu arada
Bizim de bi abi oynuyormuş eskiden. Adam 30 sene öncesini şimdiymiş gibi anlatıp sürekli kafa skiyor af edersin. O geldi aklıma dost :)

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,997
2,798
113
Bu Avustralya da bir stoper var parası olan alsın çin Seddi gibi ulan heryere atladı bizim tek eksiğimiz 9 numara onauchu örnek
Kral alakası yok onu iyi gösteren senin yaptığın hava hücumları söylediğin stoper souttar Leicester de oynuyor bide championship de izle sen onu boydan dolayi kafa topu bırakmadı kesiciligi ise bizimkilerin beceriksizliği içerde 1 kişi var doldur bosalt

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,275
3,250
113
Ya arkadaşlar bizim ülke adam olmaz bizi buraya getiren bu oyuncular her maç yeneceksin her maç oyunu kontrol edeceksin diye birşey yok nasıl ticarette kar zarar kardeşse futbolda aynı şey hatalar olacak önemli olan ders çıkarmak ben inanıyorum ki 2maçtan 6puan alıp Grubu lider bitirecegiz

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,173
845
113
Dünya kupasından elenicez

luffy69

Tanınmış üye