- 1,235
- 832
- 113
AbartmaTürkiye kazanır ve 4.5 üst olur. Türkiye 5 atar diye düşünüyorum.
AbartmaTürkiye kazanır ve 4.5 üst olur. Türkiye 5 atar diye düşünüyorum.
Makaoyu unuttun reisAsya kıtasında dünya kupasına katılan takımlar belli zaten g. Kore avustralya, japonya hep öyle oluyor.
Duran toplardan katkı sağlar insallahKenanımın oynaması lazım yaww
Evet düzenli katıldıkları için artıları var bakalım inşallah yeneriz yoksa çok pis havalara girdik çarşı pazardan ziyade reklamlar ile tvlerde hava gazı bastikAsya kıtasında dünya kupasına katılan takımlar belli zaten g. Kore avustralya, japonya hep öyle oluyor.
Orkun için dedim yaDuran toplardan katkı sağlar insallah
Kadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlarEvet karşıdaki takım cebelitarık
İkinci üçüncü maçlar daha fazla önem arz edecek orda fayda verir bizeBende oynayacak olsaydı Kenan’dan çok şey bekliyorum bu turnuvada
Ona bakarsan güzel kardeşim katar isviçre maçında isviçrede katardan 10 gömlek üste takım tek kale oynadığı neredeyse kaleyi ablukaya aldı ama gel gör ki ms 1-1 burası dünya kupası hiç belli olmaz favori gözükebilirsinKadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlar
Yenemeyiz demiyorum ki zaten yeneriz de sizin küçümsediğiniz kadar kötü takım değil rakipKadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlar
Tek sıkıntımız çok fazla havaya giriyoruz bazı yorumcular final yarı final konuşuyor sonra görüyoruz sonuçlarıKadroyu bir aç bak kardeşim avustralya bize rakip olacak takım değil sadece rehavete kapılmayalım yeter her türlü kazanırız sol stoper sol bek dışında 1.ligde oynayan oyuncuları yok st. Pauli grazzer Amerika liginde falan oynuyorlar
Katılıyorum dostumYenemeyiz demiyorum ki zaten yeneriz de sizin küçümsediğiniz kadar kötü takım değil rakip
Can uzun varken ne alaka kerem şimdi. Yunusu bile koysan forvete daha fazla katkı verir manyak gibi press yapıyor top kapıyorEkli dosyayı görüntüle 984386
Sahaya çıkardığı kadroya bak ya 1.70 kerem forvet oynuyor can varken deniz varken nasıl kerem oynar ne var bu adamda anlamış değiliz
Kürdüm ama türkiyem için bu saate kadar uyumadım ya zaten yarın pazar iş yok ama genedeMaç saati yaklaştı kavga etmeyin tartışmayın bolunmeyin bir olun diri olun iri olun hep birlikte Türkiye olun derdi biri![]()
Tartışma olur olmalıda herkes fikirlerini beyan etmekte özgür ama saygı çerçevesinde.hepimizin gayesi bir çünkü milli takım başarılı olsun istiyoruz bizde hep beraber sonuna kadar destek olalımMaç saati yaklaştı kavga etmeyin tartışmayın bolunmeyin bir olun diri olun iri olun hep birlikte Türkiye olun derdi biri![]()
Bende anlamış değilim fenerde oynamayan adam milli takımda forvet oynuyorCan uzun varken ne alaka kerem şimdi. Yunusu bile koysan forvete daha fazla katkı verir manyak gibi press yapıyor top kapıyor
Kerem istese güzel presleri var ve bitiricliği güzel sanki fenerde eyşan rolü yapıyor yoksa keremi dikkatli izleyen anlarCan uzun varken ne alaka kerem şimdi. Yunusu bile koysan forvete daha fazla katkı verir manyak gibi press yapıyor top kapıyor