- 1,574
- 753
- 113
Kenan sakat bari araştırıyormuş gibi yapsaydınEkli dosyayı görüntüle 984381
Şöyle bir kadro ile çıkalım rahat rahat kazanalım maçı maceraya gerek yok.
Avustralyayı eze eze yeneceğimizi hiç sanmıyorum yeneriz amaASLAN PARÇALARI PARÇALAYACAK BUGÜN HİSSEDİYORUM. EZE EZE YENECEĞİZ AVUSTRALYA'YI.
EN AZ ÇEYREK FİNAL BEKLİYORUM EN AZ
2 1 yenerizAvustralyayı eze eze yeneceğimizi hiç sanmıyorum yeneriz ama
Evet karşıdaki takım cebelitarıkTürkiye bu kadroyla 4 atması lazım.
Sakatlıktan döndüKenan oynamıyormu
Şüpheli yazıyor kardeşim yani kesin birşey yok öyleyse eğer solda barış sağda yunus oynasın %95 kadro bu şekilde olmalıKenan sakat bari araştırıyormuş gibi yapsaydın
Sonradan girer Kenan sakatlıktan döndü. Barış gününde olursa sağ kanatı mahvederŞüpheli yazıyor kardeşim yani kesin birşey yok öyleyse eğer solda barış sağda yunus oynasın %95 kadro bu şekilde olmalı
Adamlar düzenli olarak turnuvaya katılıyor ve Avrupa takımı değil alışık değiliz Avustralya kıtası ya da ülkesi ile oynamayaEvet karşıdaki takım cebelitarık
Orkundan umudum var gsli olarakSonradan girer Kenan sakatlıktan döndü. Barış gününde olursa sağ kanatı mahveder
Kenanımın oynaması lazım yawwOrkundan umudum var gsli olarak
Bende oynayacak olsaydı Kenan’dan çok şey bekliyorum bu turnuvadaOrkundan umudum var gsli olarak
Asya kıtasında dünya kupasına katılan takımlar belli zaten g. Kore avustralya, japonya hep öyle oluyor.Adamlar düzenli olarak turnuvaya katılıyor ve Avrupa takımı değil alışık değiliz Avustralya kıtası ya da ülkesi ile oynamaya