- 17,506
- 17,168
- 113
Bıraktı şeytana uydu bi hata yaptı daha da girecek yüzü kalmadı belki başka isimle dolaşıyordurErhan bıraktı mı forumu
Bıraktı şeytana uydu bi hata yaptı daha da girecek yüzü kalmadı belki başka isimle dolaşıyordurErhan bıraktı mı forumu
Bıraktı kötü Bi şekilde hikaye kötü bitti senin anlicaginErhan bıraktı mı forumu
Borcunu verdi mi peki sonradanBıraktı şeytana uydu bi hata yaptı daha da girecek yüzü kalmadı belki başka isimle dolaşıyordur
Hayır çalıştığı halde vermedi.Borcunu verdi mi peki sonradan
Çok mana bulmaya gelmiyor işte bu işler hayırlısı olsun ilerde gelir yineBıraktı kötü Bi şekilde hikaye kötü bitti senin anlicagin
Vermediyse herkes istediğini konusur o zaman karaktersizlik yapmış ne yapar eder verir insan bunca zamanHayır çalıştığı halde vermedi.
Gelir belkide buralardadir hala kumarbazin büyük laflar etmesine karşıyım zaten gelsede Eski dostluklarini bulamayacağı kesin Yinede Iyi olsun düşmanım değilÇok mana bulmaya gelmiyor işte bu işler hayırlısı olsun ilerde gelir yine
Evet biz de öyle söyledik zamanında yaptın bir hata madem öyle bu hatanı telafi etmek için bir çaba göster dedik gerekirse o gün avans alacaktın işyerinden sonuçta dükkanda çalışıyor kurumsal bir yer değil o gün istese kasadan o gün alırdı borcum var diye ama demek ki veresi gelmedi. Veresi gelmediyse de söylenenlere katlanacak yapacak bişey yok şeytanı bol olsunVermediyse herkes istediğini konusur o zaman karaktersizlik yapmış ne yapar eder verir insan bunca zaman
Sizin aranız iyiydi baya aslında da olay forumda yayılınca yüzü kalmadı girmeyeGelir belkide buralardadir hala kumarbazin büyük laflar etmesine karşıyım zaten gelsede Eski dostluklarini bulamayacağı kesin Yinede Iyi olsun düşmanım değil
Ne kadar borcu vardı kişi başıEvet biz de öyle söyledik zamanında yaptın bir hata madem öyle bu hatanı telafi etmek için bir çaba göster dedik gerekirse o gün avans alacaktın işyerinden sonuçta dükkanda çalışıyor kurumsal bir yer değil o gün istese kasadan o gün alırdı borcum var diye ama demek ki veresi gelmedi. Veresi gelmediyse de söylenenlere katlanacak yapacak bişey yok şeytanı bol olsun
3 kişiye 1500 verecekti toplam 4500. Miktardan ziyade hak yemesi ve insanları kandırmaya çalışması mide bulandırıcı idi. Söylediği yalanlara sadece kendi inandı. Konuştukça da battı. Yapacak bişey yok artıkNe kadar borcu vardı kişi başı
Bu olaydan yaklaşık 1 ay önce beni engellemiş heryerden eşref muhabbeti olmuştu haksızken haksız dediğimiz icin para dağıtılan konuda Benimde ismim vardı konuşmadığımız için Reşat almışti benim paramı ondan aldım ben çok konuşuyordu büyük konuşuyordu hayat böyle işte en güvenilir kumarbaz bile yanlış yapabiliyorSizin aranız iyiydi baya aslında da olay forumda yayılınca yüzü kalmadı girmeye
Yav ne yapıp edip verilirdi o para 2.5 at herkese özür dile kapat sanki o paralara ulaşabilen biri komple bırakmış muhabbeti gitmiş yani hiç olmadı o kadar adamlık dersi veren birinin3 kişiye 1500 verecekti toplam 4500. Miktardan ziyade hak yemesi ve insanları kandırmaya çalışması mide bulandırıcı idi. Söylediği yalanlara sadece kendi inandı. Konuştukça da battı. Yapacak bişey yok artık
Onun gibi adamlara bişey olmaz gelir yine 4 5 kişiye 500 atar yagcilari arkasina alır kral gibi takılır 🤣3 kişiye 1500 verecekti toplam 4500. Miktardan ziyade hak yemesi ve insanları kandırmaya çalışması mide bulandırıcı idi. Söylediği yalanlara sadece kendi inandı. Konuştukça da battı. Yapacak bişey yok artık
Yazmiyim demiştim ama doğru maalesef. Risebet şikayeti vardı çözene yardımci olurum demişti telegram temsilcisi ile yarım saatte ödemesi halletmistim ama dmden dönüş yapmamıştı maalesef geçende de başka şikayeti vardı risebet olayında bana dönse 1 saatte onu da çözerdik yazdım hatırlamıyorum çektiSeribiyahta kimseye para falan vermez haberiniz olsun her zaman yaptığı dümen bunun 3X1000 olayı daha öncede yaptı kayboldu gitti bilmeyen arkadaşlar için kupon gelmeyecek sandı o kupon geldi sevinemedi 3000 gidecek diye o yüzden girmiyor yoksa izledi maçı sonuna kadar
😂😂 yav dedim o zamanlar adam kazanıyor dağıtıyor Allah var yeni üye olup o kadar dağıtan biri nerdeyse hiç yok 10k kac kere dağıttı günde belki 250 bin para attı kimsenden para istemeden almadanBu olaydan yaklaşık 1 ay önce beni engellemiş heryerden eşref muhabbeti olmuştu haksızken haksız dediğimiz icin para dağıtılan konuda Benimde ismim vardı konuşmadığımız için Reşat almışti benim paramı ondan aldım ben çok konuşuyordu büyük konuşuyordu hayat böyle işte en güvenilir kumarbaz bile yanlış yapabiliyor
İşin trajikomik yanı da o zaten. Bütün gün delikanlılık kitabı yazıyordu iki cilt. Herif yaptığı hatayı telafi etmeye bile gayret göstermedi. Burda kişilere çok anlam yüklemenin gereğini doğru bulmuyorum o yüzden. En ummadık anda bir dümen yiyebiliyorsun. Üç kuruş paralar için arkamdan sövdürmem hayatta. Ama millet bunları sindirecek kadar geniş demek ki.Yav ne yapıp edip verilirdi o para 2.5 at herkese özür dile kapat sanki o paralara ulaşabilen biri komple bırakmış muhabbeti gitmiş yani hiç olmadı o kadar adamlık dersi veren birinin
Tanımıyorum adamı ama aynı vibe ı aldımSeribiyahta kimseye para falan vermez haberiniz olsun her zaman yaptığı dümen bunun 3X1000 olayı daha öncede yaptı kayboldu gitti bilmeyen arkadaşlar için kupon gelmeyecek sandı o kupon geldi sevinemedi 3000 gidecek diye o yüzden girmiyor yoksa izledi maçı sonuna kadar
Hemen etiket atalım neden yazmıcakmısız yazıcaz burada üyeyle dalga geçemez kimse üye forumun gerekli durumlarda namusudur bu kadar üye var diye bu forum büyüdüYazmiyim demiştim ama doğru maalesef. Risebet şikayeti vardı çözene yardımci olurum demişti telegram temsilcisi ile yarım saatte ödemesi halletmistim ama dmden dönüş yapmamıştı maalesef geçende de başka şikayeti vardı risebet olayında bana dönse 1 saatte onu da çözerdik yazdım hatırlamıyorum çekti