Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 // Kasa 100 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Hacı ne oldu biliyon mu zamanında bu baikal, site deneme bonusu ile 100 TL göndermedi bana, dalga geçti baikal hakaret falan etti o gün bugündür sevmiyorum onu vede bende aynı şekilde onun kuponları yatsın parasız kalsın diye içimden geçiyor, etme bulma dünyası rüzgar eken fırtına biçer
Adam sana para atmak zorunda mi senin gibi birine iyikide atmamis

EndEctic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,344
1,131
113
Kılıçdaroğlu gibi şahıslar var forumda beni gören direk muhalefete başlıyo çözemedim
kılıçdaroğlu ne alaka dostum adam tam dürüst ve gerçekçi ve her zaman gerçekleri ve dürüstçe herşeyi anlatmaya çalışıyor ne alakası var şimdi ?

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Okuman yazman var diye düşünüyorum tost, site göndermedi parayı baikal değil
Burda herkes birbirine takiliyor bu kadar kin tutman tuhaf iste.ben yeni uye oldugumda herkes dalga geciyordu.aralarinda muhabbet yapiyorlardi bisey soyleyince disliyorlardi.baikal iyi cocuktur ben onu tanimasam neyse.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Burda herkes birbirine takiliyor bu kadar kin tutman tuhaf iste.ben yeni uye oldugumda herkes dalga geciyordu.aralarinda muhabbet yapiyorlardi bisey soyleyince disliyorlardi.baikal iyi cocuktur ben onu tanimasam neyse.
Neladar tanıyon dost yapma gozunu seveyım sankı mahallenın cocgu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...