- 2,273
- 2,434
- 113
Okeys demene sesli güldüm dostSen olayın başını bilmiyorsun kardes, bilmediğin konuya da atlama hemen okeys
Okeys demene sesli güldüm dostSen olayın başını bilmiyorsun kardes, bilmediğin konuya da atlama hemen okeys
Adam sana para atmak zorunda mi senin gibi birine iyikide atmamisHacı ne oldu biliyon mu zamanında bu baikal, site deneme bonusu ile 100 TL göndermedi bana, dalga geçti baikal hakaret falan etti o gün bugündür sevmiyorum onu vede bende aynı şekilde onun kuponları yatsın parasız kalsın diye içimden geçiyor, etme bulma dünyası rüzgar eken fırtına biçer
neden peki dost var mı saglam bı sınemanOkeys demene sesli güldüm dost
Okuman yazman var diye düşünüyorum tost, site göndermedi parayı baikal değilAdam sana para atmak zorunda mi senin gibi birine iyikide atmamis
Sımdi adama mana buluyon adamın oldugu konuda gelip adamı taciz ediyon sımdi bu nasıl çelişkidir dost bi acıkla bakalmKufur edene degil ettirene bakiyorlar hakli olarak tahrik kelimesinin vucut bulmus halisin senin gibisini gormedim ben
kılıçdaroğlu ne alaka dostum adam tam dürüst ve gerçekçi ve her zaman gerçekleri ve dürüstçe herşeyi anlatmaya çalışıyor ne alakası var şimdi ?Kılıçdaroğlu gibi şahıslar var forumda beni gören direk muhalefete başlıyo çözemedim
Sende makaraya katıl ince ince bak dalgana bu alem hep böyledir para olanın yanında olurlar sen haklı olsanda olmasandaKılıçdaroğlu gibi şahıslar var forumda beni gören direk muhalefete başlıyo çözemedim
nerdesin sen ya bende diyorum burada var bir sesizlikneden peki dost var mı saglam bı sıneman
Buda ayrı bi sinemada dostSımdi adama mana buluyon adamın oldugu konuda gelip adamı taciz ediyon sımdi bu nasıl çelişkidir dost bi acıkla bakalm
Burda herkes birbirine takiliyor bu kadar kin tutman tuhaf iste.ben yeni uye oldugumda herkes dalga geciyordu.aralarinda muhabbet yapiyorlardi bisey soyleyince disliyorlardi.baikal iyi cocuktur ben onu tanimasam neyse.Okuman yazman var diye düşünüyorum tost, site göndermedi parayı baikal değil
Aynen dost en iyisi o sekılSende makaraya katıl ince ince bak dalgana bu alem hep böyledir para olanın yanında olurlar sen haklı olsanda olmasanda
Bizde sinema bitmez dost sadece eksilirneden peki dost var mı saglam bı sıneman
Neladar tanıyon dost yapma gozunu seveyım sankı mahallenın cocguBurda herkes birbirine takiliyor bu kadar kin tutman tuhaf iste.ben yeni uye oldugumda herkes dalga geciyordu.aralarinda muhabbet yapiyorlardi bisey soyleyince disliyorlardi.baikal iyi cocuktur ben onu tanimasam neyse.
6. Lı scatteri yenimi yakaladın knka yapışalimSende makaraya katıl ince ince bak dalgana bu alem hep böyledir para olanın yanında olurlar sen haklı olsanda olmasanda
eyvalah dostum hg ama tartışma var birazdan konu kapanmaz inşallahBol şans dostum @seznaz01
Yok koftecigim baya oldu bulaşık gibisin aklın hem dümende6. Lı scatteri yenimi yakaladın knka yapışalim