- 4,268
- 2,516
- 113
Baikalin kufur ettigi konu bunun insallah tutmaz deyip dalga gecmelerineydi kim olsa eder.guluyor cop oldu paran baikal vs diyoBüyük ihtimalle dememistir dost tespit güzel
Baikalin kufur ettigi konu bunun insallah tutmaz deyip dalga gecmelerineydi kim olsa eder.guluyor cop oldu paran baikal vs diyoBüyük ihtimalle dememistir dost tespit güzel
oo 11 maçtıPideci kuponu yapmışsın hemşo☺
Sen baikal adama ana bacı kufur ettiginde yanlıs konusuyon dedin mi onu soyle adamın konusunuda siktin attın bi cık suradanParayla alakasi yok sen degilim ben bu adamin o rollerde neler yazdigini bilmiyosan sus
Masallahh bundanda tek maçtan yatma gelsin buuoo 11 maçtı![]()
Bak sana dost tavsiyesi yaş 30 muhtemelen senin yaşın küçük burda tanımadığın hiç kimse için kimseyle kötü olma bi başkası için biri devamlı para dagitiyo diye o güzel insan dokunulmaz biri olcak diye kaide yokD
Dostum bak savunmak degil burda kim haksizliga ugrasa konusurum.haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye bir laf var.bu adamin uslubu yaptiklarina hep tanik oldum.karsidaki ne yaparsa yapsin bunun yaptiklarini hakli cikarmaz.bu tam tahrik makinesi.
Bilader tamam demiştir gitsinler Baykal'la cozsunler sorununu sanene Alla allaBaikalin kufur ettigi konu bunun insallah tutmaz deyip dalga gecmelerineydi kim olsa eder.guluyor cop oldu paran baikal vs diyo
Sende bırak şu okeys sinemasını be
Sende sus beBilader tamam demiştir gitsinler Baykal'la cozsunler sorununu sanene Alla alla
Eko35 neydim be gardasSende bırak şu okeys sinemasını be
Peki abiSenin aklını alırım totos car car konuşuyon iki saatir kafamızı s..tin kaybol git konudan model
Helal toprakLaftniz gollllll