Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 // Kasa 100 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Parayla alakasi yok sen degilim ben bu adamin o rollerde neler yazdigini bilmiyosan sus
Sen baikal adama ana bacı kufur ettiginde yanlıs konusuyon dedin mi onu soyle adamın konusunuda siktin attın bi cık suradan

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,273
2,434
113
D
Dostum bak savunmak degil burda kim haksizliga ugrasa konusurum.haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye bir laf var.bu adamin uslubu yaptiklarina hep tanik oldum.karsidaki ne yaparsa yapsin bunun yaptiklarini hakli cikarmaz.bu tam tahrik makinesi.
Bak sana dost tavsiyesi yaş 30 muhtemelen senin yaşın küçük burda tanımadığın hiç kimse için kimseyle kötü olma bi başkası için biri devamlı para dagitiyo diye o güzel insan dokunulmaz biri olcak diye kaide yok

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
İskorpit eko kardeslerim siz adamsınız şu forumda be

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Konuyu kapattim sizde muhatap olmayin benle @İskorpit @Emre0990 insanlari birebil reelde tanimaya gerek yok cok belli ediyor herkes kendini

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Konuyu kapattim sizde muhatap olmayin benle @İskorpit @Emre0990 insanlari birebil reelde tanimaya gerek yok cok belli ediyor herkes kendini
Ya kardesım sana kactır diyorum ki konuya geldın lafı soktun ortalıgı 56 yaptın sımdide benle konusmayın diyon bi 30 atarım bül bül kesilirsin

Bak işine

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Bursalıyı yedirmem ne kadar japon sevdalısı olsakta Bursalıyı yedirmem kardesime bi kenyalı ayarlıycam söz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...