- 43,709
- 15,749
- 113
Bence mantılı uygunTamam derse herkes yollayim
Bence mantılı uygunTamam derse herkes yollayim
Olsun çek zarar etmeden bırak hiç elleme 300 de iyidirOrtk bu hafta 8/4 calşyrm o yuzden sabahcıyım yoksa devam ederdk
erhanbey olmasa bugun sen burda olmazdın dostErhanbey gitti galiba iyi oldu 🤣🤣
Bak ilk defa doğru bişi dedinerhanbey olmasa bugun sen burda olmazdın dost
kac kısı var sımdı dost kac kısıye atıcan say ona gore hesap yapalım ısım soylemeden sayı soyle bızeÇekim geldi ne diyrsanz karar nedir
Dost normal şartlarda kaç kişiye nasıl paylaştıracaktın bence ödül alıcakları açıkla onlar kendi arasında karar versinÇekim geldi ne diyrsanz karar nedir
Mantıklı6 kişi 30 iyi işte,kazananlar kazanırsa dağıtım yapsın
Yavaşça avına yaklaşmaya çalışıyorsun dostEn çok beni sever Adanalı kardesim
Ortk normal de konuya yazdm 2-3 kişi diye normalde kişi bşı 30 vercktm katılma fazla olunca kimse darılsn istemem 90tl dagtmk yerine 180 dagtıp 6 kişiDost normal şartlarda kaç kişiye nasıl paylaştıracaktın bence ödül alıcakları açıkla onlar kendi arasında karar versin
Yazdgnı okuymdm bile halen engelli kardeşim 😆😆Yavaşça avına yaklaşmaya çalışıyorsun dost![]()
@erhanbey22 kadim dostumuz saysın o zaman takip edenleri ama yine konu sahibi olarak isimleri senin söylemen daha iyi olurdu zor durumda kalmasın dostumuz sonraOrtk normal de konuya yazdm 2-3 kişi diye normalde kişi bşı 30 vercktm katılma fazla olunca kimse darılsn istemem 90tl dagtmk yerine 180 dagtıp 6 kişi
Yok kanka kus bana arkdas ona üzülüyorum takılıyorum öylesineYavaşça avına yaklaşmaya çalışıyorsun dost![]()
Elbet bir gün dost o zamanYok kanka kus bana arkdas ona üzülüyorum takılıyorum öylesine
Küs değilim engel nasıl kldrlr bilmiyrdm 😆😆Elbet bir gün dost o zaman