Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Kasa 500 Hedef 1.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,273
2,434
113
bi de bi yıkama yaglama sıtelere cekım paylas bonusu alırken soyle hızlı boyle hızlı bı ılgılı destek super sıte bakıyon 100 lıra cekmıs aq sahtekarları :D
Mahocum var aynı sekilde sahtekâr hayret konuya daha gelmemiş

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,554
100,145
113
ben sana uzun zamandr odul atmyrm bu 250 sözüm olsun tutarsa o gun umuta bile 50 attım 2 gun once :)) sen dusun ne haldesin :)
aman kanka ben bayadır kımseye atamıyorum dogru duzgun para ceksem zaten teli halletcem ana baba yanında degılız akarda yok yeme ıcme kıra garantı degıl yoksa 500 cekınce bızde atıyoduk arkadaslarımıza ama kurtarmıyo para bı 10k gorsek rahatlıcaz ondan cok para almak ıstemıyom sonra laf oluyo

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,898
113
aynen konuyu okudum bende ama foruma sponsor diye serdar abiyle gaza geldim :)
Valla dost ben sana cazip bir site onereyim ama işine yararmi bilmem Hilton bet yüzde 20 yatırım bonusu var cevrimsiz sağlam site 600 güzel kasa bence kafan agrimaz

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,337
18,052
113
aman kanka ben bayadır kımseye atamıyorum dogru duzgun para ceksem zaten teli halletcem ana baba yanında degılız akarda yok yeme ıcme kıra garantı degıl yoksa 500 cekınce bızde atıyoduk arkadaslarımıza ama kurtarmıyo para bı 10k gorsek rahatlıcaz ondan cok para almak ıstemıyom sonra laf oluyo
10k yı görelim sende 250 :) prensesimi oynatrsn omu seni oynatr bilemem :)

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,753
6,155
113
500 yatırıp 2000tl ile başlayacagız kısmetse çevirim sonrası en az 10k lık bir hedefim var inşallah sitede de çekimde sıkıntı olmazsa destek veren dostlara guzel bir dagıtım yapacagım siteyle konuşayım şartları döneceğim
Dostum dün konuda gördüm 1 lira param kalmadj demiştin maaş mi yattı 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...