- 51,861
- 49,105
- 113
Doğru söylüyor dost rolü yapanda bendimHelal dost mahallede bana zeki Erkan derler
Doğru söylüyor dost rolü yapanda bendimHelal dost mahallede bana zeki Erkan derler
Bugun roll yaparsan 200 300 at en az 10 15 tlnin zevki olmaz dostDunkü roll bu 15tl 80tl oldu 300tl dağıtım oldu
Dun mutlu son yptn bugun de yaprmyzBol şans dost
Başka arkadaşların ekmeğine mani olmayacaksak talibim dostDun mutlu son yptn bugun de yaprmyz
Kimse yokki 1.5 ta amaBaşka arkadaşların ekmeğine mani olmayacaksak talibim dost
Bülten güzel sağlam maçlar çıkarDun mutlu son yptn bugun de yaprmyz
Tamam burada olurum yaz bana ben analiz yapayım ikinuc maçta mutlu son yapalımKimse yokki 1.5 ta ama
Sen şimdiden çalş ortak o zaman roll senindrBülten güzel sağlam maçlar çıkar
O peneralou bzdrmsm efsane olurdu dnTamam burada olurum yaz bana ben analiz yapayım ikinuc maçta mutlu son yapalım
Tamam ben çalışmaya başlıyorum 01.30 da görüşmek üzereSen şimdiden çalş ortak o zaman roll senindr
Aynen ısrarla soyleidm güveniyorum diye ama ibneler son dakikalara bırakınca stres yaptırdılar ve düşün o maç 0-0 bitti toplamda 11 korner olduO peneralou bzdrmsm efsane olurdu dn
Bekleriz dost baş tacisinKafanıza göre takılın burda olursam bi iki maç söylerim dumenden
Kardes sen 2 gun once rolu neden yari biraktin adamlar sana etitek ata ata bi hal oldu meraktan catladilar bisey oldu sandilar bne sana sordum banada cvp yazmadin hayirdir ne olduda yarim biraktin?Bekleriz dost baş tacisin
3 ude tuttu söylediğim maçlarınFrankfurt bi gol atar Ekvador seri b ilk yarı bi gol al kim atarsa Paraguay bi gol al kim atarsa
Hadi ya reis içerde şebeke yokki kasa atamzdm3 ude tuttu söylediğim maçların
Dost rol bu açılır bırakılır yazılır neticede gelirse çekiliş değil ayrıca konu içinde kaybetmeme rağmen para dağıtılmış odulller gönderilmiş kaybedince ki rolü okuduysan sabaha 5 k lik senedim var demisim 1 ile başladığım rol 480 TL ile bitmiş buna rağmen 180 TL dagitmisim 300 TL ile çekilmişim aynı günün sabahında ödemem gereken 5 için para aramaya çıkmışım başka ne yapabilirdim bir rol için dostKardes sen 2 gun once rolu neden yari biraktin adamlar sana etitek ata ata bi hal oldu meraktan catladilar bisey oldu sandilar bne sana sordum banada cvp yazmadin hayirdir ne olduda yarim biraktin?
Geçmiş olsun dost Allah şifa versin.. sağlık herşeyden önce gelir özellikle aile herşeydir umarım ciddi bir sorunu yokturEşim rahatsızlanmş içerde çlşrkn şebeke olmdgı için şimdi çıktım ulaştı roll iptal telafi edecgm ama görüşmek dileğiyle