Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / Maç Tahminleri

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,336
18,051
113
Eşim rahatsızlanmş içerde çlşrkn şebeke olmdgı için şimdi çıktım ulaştı roll iptal telafi edecgm ama görüşmek dileğiyle

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,861
49,105
113
Kardes sen 2 gun once rolu neden yari biraktin adamlar sana etitek ata ata bi hal oldu meraktan catladilar bisey oldu sandilar bne sana sordum banada cvp yazmadin hayirdir ne olduda yarim biraktin?
Dost rol bu açılır bırakılır yazılır neticede gelirse çekiliş değil ayrıca konu içinde kaybetmeme rağmen para dağıtılmış odulller gönderilmiş kaybedince ki rolü okuduysan sabaha 5 k lik senedim var demisim 1 ile başladığım rol 480 TL ile bitmiş buna rağmen 180 TL dagitmisim 300 TL ile çekilmişim aynı günün sabahında ödemem gereken 5 için para aramaya çıkmışım başka ne yapabilirdim bir rol için dost

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,861
49,105
113
Eşim rahatsızlanmş içerde çlşrkn şebeke olmdgı için şimdi çıktım ulaştı roll iptal telafi edecgm ama görüşmek dileğiyle
Geçmiş olsun dost Allah şifa versin.. sağlık herşeyden önce gelir özellikle aile herşeydir umarım ciddi bir sorunu yoktur