Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / Maç Tahminleri

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Dost rol bu açılır bırakılır yazılır neticede gelirse çekiliş değil ayrıca konu içinde kaybetmeme rağmen para dağıtılmış odulller gönderilmiş kaybedince ki rolü okuduysan sabaha 5 k lik senedim var demisim 1 ile başladığım rol 480 TL ile bitmiş buna rağmen 180 TL dagitmisim 300 TL ile çekilmişim aynı günün sabahında ödemem gereken 5 için para aramaya çıkmışım başka ne yapabilirdim bir rol için dost
Valla yanlış anlama da dost 180 dağıttım demişsin o rollüne başından beri yazanlardan maç verenlerden biri bendim verdiğim maçlar falan tuttu hatta, bana yazan eden olmadı 180 tl dağıttım demişsin de. Konuda da ne kayıp oldu ne de konu kapandı denildi zaten. Yanlış anlaşılmasın parasında değiliz dağıttım dediğin için söyledim.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,513
63,000
113
Dost rol bu açılır bırakılır yazılır neticede gelirse çekiliş değil ayrıca konu içinde kaybetmeme rağmen para dağıtılmış odulller gönderilmiş kaybedince ki rolü okuduysan sabaha 5 k lik senedim var demisim 1 ile başladığım rol 480 TL ile bitmiş buna rağmen 180 TL dagitmisim 300 TL ile çekilmişim aynı günün sabahında ödemem gereken 5 için para aramaya çıkmışım başka ne yapabilirdim bir rol için dost
Mesela arkadaslar ben rollden vazgecdim parayi riske edemiycem galan diyebilirdin birakip kacmak yerine.benim senin etkinliginde isim olmaz zaten ama konu surekli aktifti bi bakayim dedim meger sen kimseye bisey demeden gidip sonra saatlerce sana etiket atip soru soranlara cvpbile yazmamissin 1 gun sonrada konu kilitlendi.oluru bu deil bnce.sonra her konud gelip sigara parasi istiyorsun diye elestirince bide aklinca bana laf sokuyordun.o olayda kendi notunu kendin ver.farkindaysan kime attin falan diyede sormadim inanan inanir inanmayan yaw he he der 😁😁 neyse iyi forumlar sana

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,452
21,966
113
Valla yanlış anlama da dost 180 dağıttım demişsin o rollüne başından beri yazanlardan maç verenlerden biri bendim verdiğim maçlar falan tuttu hatta, bana yazan eden olmadı 180 tl dağıttım demişsin de. Konuda da ne kayıp oldu ne de konu kapandı denildi zaten. Yanlış anlaşılmasın parasında değiliz dağıttım dediğin için söyledim.
Topraaam salla boşver sana bisey olmasin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,875
49,112
113
Est ben yanlış anlamam dost size verdiğim kişileri etiketlesem onlara ayıp olur hem gerekte yok zaten parasında değilseniz konu para dışına çıkmıyor zaten bırakın herkes kendine yakışanı yapar kimseyede yalan borcum yok öyle bir durum ki dagiyorum zaten bütçemiz kit alanlar seviniyor almayanlar çamur atıyor dagitmiyirum herkes çamur atıyor rol yapıyorum yapılışı beğenmiyor en azından ben çaba sarf etmişim birgün sizleride sahnede gorelim dostlar paylaşmak güzeldir