- 3,849
- 4,413
- 113
burda geçen bı cekım paylası gordum 2k çekım yapmıs adam sırf 50tl bonusu almak ıcın yok bılmem çok ıyı sıte yok bılmem cekımlerı cok hızlı deneyınBu tür sitelerde oynamamak gerek hatta bu çekim paylaş bokundan uzak durmak gerek
burda geçen bı cekım paylası gordum 2k çekım yapmıs adam sırf 50tl bonusu almak ıcın yok bılmem çok ıyı sıte yok bılmem cekımlerı cok hızlı deneyınBu tür sitelerde oynamamak gerek hatta bu çekim paylaş bokundan uzak durmak gerek
Benimde Twitter de kendi resmim vardı dostTwitter da kendi resmim varmış o yüzden inceleme yapılacak dendi resmim olmasaydı sıkıntı olmuyormuş
şuankı profıldekı mı vardı dostBenimde Twitter de kendi resmim vardı dost
Direk resimden yüz tanıma sisteminden buluyorBenimde Twitter de kendi resmim vardı dost
Aynen benim gibi 45 k bıraksın Hilbet orospusuna öyle 2 k çekmeyle belli olmaz siteler o bakiywler bi 45 50 yi görsün nasıl ip diye bakiye siliyorlar ulan en iyi sitenin şerefini sikeym hepsi kan emici bunların az bi yüksek kazanç al hemen çamura yatarlarburda geçen bı cekım paylası gordum 2k çekım yapmıs adam sırf 50tl bonusu almak ıcın yok bılmem çok ıyı sıte yok bılmem cekımlerı cok hızlı deneyın
Yok dost şahsi Twitterimdi kendi resmim vardı ama benim telefonuma el koymamislardi sadece ifadeye gittim okadar sonra mahkeme falan oldu 6 binlira para cezası aldımşuankı profıldekı mı vardı dost
arkadasın dedıgı gıbı yuz tanıma sıstemınden cıkmıs olabılır ztn birazda ondan dolayı suanda sosyal medyaları gerçek kısılere çevırmeye calısıolar fake hesapları ortadan kaldırmak ıcın herangıbı bır suç işlemınde kolayca bulunması ıcınYok dost şahsi Twitterimdi kendi resmim vardı ama benim telefonuma el koymamislardi sadece ifadeye gittim okadar sonra mahkeme falan oldu 6 binlira para cezası aldım
Hesap kiralama mi suç neDostlar şimdi ne olucak 5 ay bekledim böyle bir karar vermişler 5 aydır da imza atıyorum
Hayır reklam ve teşvik tweterHesap kiralama mi suç ne
Kardeşim Maslak hesaba bakmış belli gözüküyor birden 1 senede 700 bin giriş çıkış olmuş hesabaÇocuk ca ifade polis korkutmuş seni,böyle ifademi verilir,en kötü dersin,hesap benim değil,başkada Twitter dan böyle paylaşım yaparsan 2 paket sigara alacagim sana dedi diye yaptım dersin,sen tüm suçu kabul etmişsin ,ey allahim ya
3 4 ay sonra e devlet ile girilecek sosyal medyaya.normal fake hesaplar kapanicak.e devlet olmadan yeni hesapta acamicaksinarkadasın dedıgı gıbı yuz tanıma sıstemınden cıkmıs olabılır ztn birazda ondan dolayı suanda sosyal medyaları gerçek kısılere çevırmeye calısıolar fake hesapları ortadan kaldırmak ıcın herangıbı bır suç işlemınde kolayca bulunması ıcın
Bu oynadin icinmi dostumDostlar şimdi ne olucak 5 ay bekledim böyle bir karar vermişler 5 aydır da imza atıyorum
Geçmiş olsun dost umarım sıkıntı olmazHayır reklam ve teşvik tweter
hayır dost reklam ve teşvik tweter arkadaş gibi paylaşım yapmistim çekim paylaş bonusu için 2 yıl önceBu oynadin icinmi dostum
Bı siktir git ne kazandık mq kardeşim ağlayacak insanlar değiliz 3 tane yaralama kasten öldürme dosyam var ne anlatıyor sen veririm iki kişiyi yazmazlar cezayı biri burda daltonlsrdan onu veririm en azından ceza yememBeter ol aq inşallah bir iki aya şu kadar ceza aldım diye paylaşım yaparsın kazandıklarınla ödersin aq eşşeği seni