Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siber Suçlar Telefonuma El Koydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,849
4,413
113
Bu tür sitelerde oynamamak gerek hatta bu çekim paylaş bokundan uzak durmak gerek
burda geçen bı cekım paylası gordum 2k çekım yapmıs adam sırf 50tl bonusu almak ıcın yok bılmem çok ıyı sıte yok bılmem cekımlerı cok hızlı deneyın

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,512
2,590
113
burda geçen bı cekım paylası gordum 2k çekım yapmıs adam sırf 50tl bonusu almak ıcın yok bılmem çok ıyı sıte yok bılmem cekımlerı cok hızlı deneyın
Aynen benim gibi 45 k bıraksın Hilbet orospusuna öyle 2 k çekmeyle belli olmaz siteler o bakiywler bi 45 50 yi görsün nasıl ip diye bakiye siliyorlar ulan en iyi sitenin şerefini sikeym hepsi kan emici bunların az bi yüksek kazanç al hemen çamura yatarlar

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,849
4,413
113
Yok dost şahsi Twitterimdi kendi resmim vardı ama benim telefonuma el koymamislardi sadece ifadeye gittim okadar sonra mahkeme falan oldu 6 binlira para cezası aldım
arkadasın dedıgı gıbı yuz tanıma sıstemınden cıkmıs olabılır ztn birazda ondan dolayı suanda sosyal medyaları gerçek kısılere çevırmeye calısıolar fake hesapları ortadan kaldırmak ıcın herangıbı bır suç işlemınde kolayca bulunması ıcın

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,194
596
113
Çocuk ca ifade polis korkutmuş seni,böyle ifademi verilir,en kötü dersin,hesap benim değil,başkada Twitter dan böyle paylaşım yaparsan 2 paket sigara alacagim sana dedi diye yaptım dersin,sen tüm suçu kabul etmişsin ,ey allahim ya
Kardeşim Maslak hesaba bakmış belli gözüküyor birden 1 senede 700 bin giriş çıkış olmuş hesaba

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,938
1,489
113
arkadasın dedıgı gıbı yuz tanıma sıstemınden cıkmıs olabılır ztn birazda ondan dolayı suanda sosyal medyaları gerçek kısılere çevırmeye calısıolar fake hesapları ortadan kaldırmak ıcın herangıbı bır suç işlemınde kolayca bulunması ıcın
3 4 ay sonra e devlet ile girilecek sosyal medyaya.normal fake hesaplar kapanicak.e devlet olmadan yeni hesapta acamicaksin

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
717
113
Telefonu cihaza koyuyor bozuk şekilde sana gönderiyolar açıklamada aşırı güç vs yazıyor benim bir arkadaşım 16promax i vardı piç ettiler

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,194
596
113
Beter ol aq inşallah bir iki aya şu kadar ceza aldım diye paylaşım yaparsın kazandıklarınla ödersin aq eşşeği seni
Bı siktir git ne kazandık mq kardeşim ağlayacak insanlar değiliz 3 tane yaralama kasten öldürme dosyam var ne anlatıyor sen veririm iki kişiyi yazmazlar cezayı biri burda daltonlsrdan onu veririm en azından ceza yemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...