Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Siemple | Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEMİRER1907

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
93
18
Aslanım benim racon kesti 😂 iyi uykular abisi sütünü içmeyi unutma
Bende çekilişe katılmıştır çoğu kişide yorum.yapmamış kazanan hariç ama sen bu adamın her konusuna bi şekilde salça oluyorsun bence biraz düşünmek lazım burası kimsenin babasının çiftliği değil galiba bende konu açtım 2defa ama.sen 24saat beyin yakıyorsun yorma kral ba kadar

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,031
11,695
113
Bende çekilişe katılmıştır çoğu kişide yorum.yapmamış kazanan hariç ama sen bu adamın her konusuna bi şekilde salça oluyorsun bence biraz düşünmek lazım burası kimsenin babasının çiftliği değil galiba bende konu açtım 2defa ama.sen 24saat beyin yakıyorsun yorma kral ba kadar
Sen geçen ki yalan etkinlik sahibi değil misin la çekiliş diyip Kendi kendine gelin Güvey olduğun konuyu hatırlıyorum 😂 kardeş yoksay butonu var sus niyetine yok o arada kullanmayı dene

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,031
11,695
113
Birde kelime oyunu yapmaya çalışmış 😂 sanada iyi geceler kocero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...