- 23,031
- 11,695
- 113
@Daimon dost tartışmaya gerek yok yalan etkinlik sayilmali o halde. Siz daha iyisini bilirsiniz ama çekiliş kazananı belliGönderim. Yapılmaz kendisine iyi forumlar
@Daimon dost tartışmaya gerek yok yalan etkinlik sayilmali o halde. Siz daha iyisini bilirsiniz ama çekiliş kazananı belliGönderim. Yapılmaz kendisine iyi forumlar
Gönderilmeyecek mi smdi dostReis çekiliş ile seçiliyor ödülü gönderince bilgi verirsen sevinirim
Valla dost bnde anlamadkm yani@Daimon dost tartışmaya gerek yok yalan etkinlik sayilmali o halde. Siz daha iyisini bilirsiniz ama çekiliş kazananı belli
Ilk defa cekilis ödül kazandık onuda alamadik@Daimon dost tartışmaya gerek yok yalan etkinlik sayilmali o halde. Siz daha iyisini bilirsiniz ama çekiliş kazananı belli
Sen rahatsızsn@Daimon dost tartışmaya gerek yok yalan etkinlik sayilmali o halde. Siz daha iyisini bilirsiniz ama çekiliş kazananı belli
Düşünce özgürlüğü derim senin konunda seninle tartismayacagim. Kendi hareketlerinin farkına vardigin zaman rahatsizin kim olduğunuda anlamış olacaksın.Sen rahatsızsn
5271020605
Senin gibileri önümde gezdiriyor benDüşünce özgürlüğü derim senin konunda seninle tartismayacagim. Kendi hareketlerinin farkına vardigin zaman rahatsizin kim olduğunuda anlamış olacaksın.
Aslanım benim racon kesti 😂 iyi uykular abisi sütünü içmeyi unutma
Bende çekilişe katılmıştır çoğu kişide yorum.yapmamış kazanan hariç ama sen bu adamın her konusuna bi şekilde salça oluyorsun bence biraz düşünmek lazım burası kimsenin babasının çiftliği değil galiba bende konu açtım 2defa ama.sen 24saat beyin yakıyorsun yorma kral ba kadarAslanım benim racon kesti 😂 iyi uykular abisi sütünü içmeyi unutma
Sen geçen ki yalan etkinlik sahibi değil misin la çekiliş diyip Kendi kendine gelin Güvey olduğun konuyu hatırlıyorum 😂 kardeş yoksay butonu var sus niyetine yok o arada kullanmayı deneBende çekilişe katılmıştır çoğu kişide yorum.yapmamış kazanan hariç ama sen bu adamın her konusuna bi şekilde salça oluyorsun bence biraz düşünmek lazım burası kimsenin babasının çiftliği değil galiba bende konu açtım 2defa ama.sen 24saat beyin yakıyorsun yorma kral ba kadar
Birde kelime oyunu yapmaya çalışmış 😂 sanada iyi geceler koceroBende çekilişe katılmıştır çoğu kişide yorum.yapmamış kazanan hariç ama sen bu adamın her konusuna bi şekilde salça oluyorsun bence biraz düşünmek lazım burası kimsenin babasının çiftliği değil galiba bende konu açtım 2defa ama.sen 24saat beyin yakıyorsun yorma kral ba kadar