- 57,165
- 19,077
- 113
Listeyi ve dagitimi sen halledersen olurSinan Başar Şurayı gözünü seveyim sabahleyin belki şansımız döner
Listeyi ve dagitimi sen halledersen olurSinan Başar Şurayı gözünü seveyim sabahleyin belki şansımız döner
Sadece Yazsa sıkıntı yok hem açım yazmış hem de aç değilim siz acsiniz iddiası biraz tuhaf oldu. O yüzden tepki gösterdim.Adam açık açık yazmış ben açım diye
3 de kalsınlar işte karistirmaDep favori ve bunlar karı yani 12 ye 18 peryot skoru olur en fazla dep saplar
Kanka burda aslan kesiliyorlar ben ona ayar oluyorum ya dışarda kedi gibiler aqAynen Ezan okunuyor Allah affetsin Ben de dilime sahip olamıyorum sinirlendiğim zaman gözüm görmüyor
Dayıcım sinanı görüyor musun nasıl tek attı kuruyacak macaŞu an en sevdiğim söz
Gözünü seveyim beni o topa sokma maçlar kaçıyor para atarken bir de vücudum daralıyor böyle kime attığımı şaşırıyorumListeyi ve dagitimi sen halledersen olur
Muro ne anlar listeden çekilim kenaraListeyi ve dagitimi sen halledersen olur
Muro atmasın ya onun hesap riskli 🤣Listeyi ve dagitimi sen halledersen olur
Bu saatde bukadar yeterMayını nere dayı Miami ye mayını dedim deme messi küser bize
Ezan okundu dayı bi abdest al gelBu saatde bukadar yeter
Ya ben liste yapmam zaten uğraşamamMuro ne anlar listeden çekilim kenara
Bol şanslar olsun reisGizli sponsora tesekkurler yarisi onun
6 isi 500 de atariz fazlasi yok
Basarirsak liste dagitim sende millete 450 veririk sana 600 artik milletten kesecem kendimden degil dilimiz cok yandi tdfMuro atmasın ya onun hesap riskli 🤣
Enişte bu işin uzmanı3 dedik 3 te kaldı Enişte helal olsun kalır dedin kaldi bayagi atamadi