- 5,569
- 1,704
- 113
8
Alışkın adam sabun kirem masrafı olmasın diye tek attı ne yapsın SinanimDayıcım sinanı görüyor musun nasıl tek attı kuruyacak maca
Karadul büyüsü yaptık hocam buna mümkün değil 12 yi geçmez3 dedik 3 te kaldı Enişte helal olsun kalır dedin kaldi bayagi atamadi
Kaç adım aticanBasarirsak liste dagitim sende millete 450 veririk sana 600 artik milletten kesecem kendimden degil dilimiz cok yandi tdf
Dep agir favori seri yiyecekse 3. Perde yincekse onun da mkBu maç gelmez birazdan ev seri yapar
Umarım SONUC başarı Olur gerçekten herkes çok yoğun tempoda gidiyor. Dağıtımı yaparm ben işiniz warsa 👏Basarirsak liste dagitim sende millete 450 veririk sana 600 artik milletten kesecem kendimden degil dilimiz cok yandi tdf
Toteme kimse karşı gelemez normaldeDep agir favori seri yiyecekse 3. Perde yincekse onun da mk
2 adim kaldi 20k yapacaz 10k sponsora gider ne yapip edip 3k dan fazka dagitim yok yfgKaç adım atican
Sinan a bugün uyku haram dayi. Akşama kadar o krem bu krem dener durur artikAlışkın adam sabun kirem masrafı olmasın diye tek attı ne yapsın Sinanim
Sinan'a söyle dağıtımı sen yap hadiUmarım SONUC başarı Olur gerçekten herkes çok yoğun tempoda gidiyor. Dağıtımı yaparm ben işiniz warsa 👏
Ya ulan dhdhsjsjhsjajasUmarım SONUC başarı Olur gerçekten herkes çok yoğun tempoda gidiyor. Dağıtımı yaparm ben işiniz warsa 👏
Niye sponsor diyon sinan mülayim desene yabancımı var2 adim kaldi 20k yapacaz 10k sponsora gider ne yapip edip 3k dan fazka dagitim yok yfg