- 69
- 21
- 8
Ultra onay aşkla aldınDayı sakin ol adam site adamı saten
Ultra onay aşkla aldınDayı sakin ol adam site adamı saten
evet kabul ediyorum site elamanı diilim siteyi ben açtımDayı sakin ol adam site adamı saten
Kardeş yol al hadusite elmanıyım herkes dikkat etsin paranızı yatırın diye uğraşıyorum
bak bakalım ben ne zamandır üyeyim ve kaç konu paylaşmısım ve hangi birinde sorun olmuş hepsine bakabilirsinneden bu konuda 10 13 mesajı olanlar var bence bunlar site elemanı gel gel yapıyorlar
Çoğu kişiye ödediler bilmiyorum abim ip yoksa sorun olmaz herhalde@tahir1603 @TestoHaylan06 @Passion90 @Muroo1988 agalar bu site ne ayak öder mi çekenler var ama gruplarda hakkında dolandırıcı yazıyorlar
Burda kimse kimseye bir bonusu beğenmedi diye cahil boş herif gibi hakaretler edemez kardeş herkesin parası kendisine o yüzden bak yolunaevet kabul ediyorum site elamanı diilim siteyi ben açtım
kardeşim yatır 1000 denee bak gör ödemeyi hemde 5 dakika da yapıyorlarBu site ödeme yapar mı 2500 oldu benimko
Abi tanıdık varmı ödeme alan bildiğinÇoğu kişiye ödediler bilmiyorum abim ip yoksa sorun olmaz herhalde
Benim tanıdık yokta 2 gün önce çok kişi çekti yazmışlardı hattaAbi tanıdık varmı ödeme alan bildiğin
Uff git hadiUltra onay aşkla aldın
Forumda da yok tanıdık çekenBenim tanıdık yokta 2 gün önce çok kişi çekti yazmışlardı hatta
1000 tl nerden bulucaz ya bulsak dolsndırılcaz bıde resmen rusruletiÇoğu kişiye ödediler bilmiyorum abim ip yoksa sorun olmaz herhalde
Valla ne veriyor ki ne kadar yatırım yapmak gerekiyor 1 yatır 2.5 çek miForumda da yok tanıdık çeken
yatırsan zaten kaybedeceksin min 2 katı çekim şartı var1000 tl nerden bulucaz ya bulsak dolsndırılcaz bıde resmen rusruleti
hadi veysel yatır rakı içcem senin paranla seni bekliyorum güven bana en iyisini içcemAbi tanıdık varmı ödeme alan bildiğin
Belki 1000 ı 2bin yapçam belli olmaz bu iş ama şuan totelde 0 ı'm yalana gerek yok 100 tl vardı gıttım markete cips kola aldım evde de mercımeklı pılav vardı soganlı onları gömdüm myatırsan zaten kaybedeceksin min 2 katı çekim şartı var
yatırdığın kadarını direk çekiyorsun sonra yatırdığının min 2 katı maks 5 katı çekiyorsun reis kaybın olmuyor yaniyatırsan zaten kaybedeceksin min 2 katı çekim şartı var