- 184
- 55
- 28
kanka sen fanatikbete bak oda iyi bonusBelki 1000 ı 2bin yapçam belli olmaz bu iş ama şuan totelde 0 ı'm yalana gerek yok 100 tl vardı gıttım markete cips kola aldım evde de mercımeklı pılav vardı soganlı onları gömdüm m
kanka sen fanatikbete bak oda iyi bonusBelki 1000 ı 2bin yapçam belli olmaz bu iş ama şuan totelde 0 ı'm yalana gerek yok 100 tl vardı gıttım markete cips kola aldım evde de mercımeklı pılav vardı soganlı onları gömdüm m
yatır ödemesseler adam diilim öderselerde burda bana hakaret eden herkes adam diilRisk alıp yatirayim
Aslnsa dogru ordan cektıgımı buraya yatıesam bıselee olabılırkanka sen fanatikbete bak oda iyi bonus
Bence inandırıcı değil bir dost şikayet açtı anaparayı ödedi denemeyi ödedi bir de byrada ödedi diyen herkesin 100 den üst mesajı yok çoğununBenim tanıdık yokta 2 gün önce çok kişi çekti yazmışlardı hatta
O çeken oe nerede siteyi savunan2500 e sabitledi oyun direk yatirsammi yatirmasammi bilemedim birileri cekiyor birileri tokatci diyo kararsiz kaldim adam akilli bisi diyende yok
Kanka ciddi misin1000 TL yatırdım canlı destek vs engelledi kim o öder diyen oe
Ciddi misin1000 TL yatırdım canlı destek vs engelledi kim o öder diyen oe
Şimdi sana çok ağır sovecem burdan banlacam o 1000 TL yi al 100 parçaya bölüp motherina ilet tmm mıkanka sen fanatikbete bak oda iyi bonus
Ss at1000 TL yatırdım canlı destek vs engelledi kim o öder diyen oe
yalan söylüyorsun boş yapma oe sensin yalancı olduğun için yalancı olduğunu bir ben birde sen biliyorsun birde cesaraetli olup yatırım yapanar sen porafaganda yapıyorsun şuan1000 TL yatırdım canlı destek vs engelledi kim o öder diyen oe
Engel attılar yatirmayin bu bice inanıpCiddi misin
Yok 2500 yatir 2500 çek kalan 2500 minimum 2 max 5 katı çekValla ne veriyor ki ne kadar yatırım yapmak gerekiyor 1 yatır 2.5 çek mi
La ss at @ShellacEngel attılar yatirmayin bu bice inanıp
Sana rakı değilde başka birşey iciririm miden kanser olur kankahadi veysel yatır rakı içcem senin paranla seni bekliyorum güven bana en iyisini içcem
at bakayım dekont ve kanıdını bdn sana 1000 tl atacam bana kanıtla bu durumu sana 1000 tl atmassam beni bu formdaki herkesŞimdi sana çok ağır sovecem burdan banlacam o 1000 TL yi al 100 parçaya bölüp motherina ilet tmm mı