- 41
- 17
- 8
Bakiye 2300 oldu
Lan madem öle yola 1000 cekek yawsak sende var bıselıkKOMİK 1000 TL LİK ADAMMISINIZ OLUM 1000 TL NİZ YOK YATIRACAK BONUS KOVALIYORSUNUZ
Knk özele gelsene@tahir1603 @TestoHaylan06 @Passion90 @Muroo1988 agalar bu site ne ayak öder mi çekenler var ama gruplarda hakkında dolandırıcı yazıyorlar
Lan dingil sen kimsin ki beni yargiliyorsun laf attığın adamın profiline girde açtığı rollere bak asalakKOMİK 1000 TL LİK ADAMMISINIZ OLUM 1000 TL NİZ YOK YATIRACAK BONUS KOVALIYORSUNUZ
BEN çektim inandım riske attım çektim sende para yoksa millete sahte mahte deme yalandanLan madem öle yola 1000 cekek yawsak sende var bıselık
Knk emin konusuyon at 1 bin yatirayim çekeyim atmayan namussuz söz numaramı da vereyim ozmnnSORUN BENDE SİZİ İİKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM ÇEKİMLER ÇOĞALINCA YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
Kanka sen kimsin ki millete hakaret edip yargılıyorsun beğenen beğenir yatırmak isteyen risk alır yatırır haddini bil tavsiye verirsin çekilirsinKOMİK 1000 TL LİK ADAMMISINIZ OLUM 1000 TL NİZ YOK YATIRACAK BONUS KOVALIYORSUNUZ
boş konuştuğunu ben çekim yaptım için oradan anlıyorum boşsun boşLan dingil sen kimsin ki beni yargiliyorsun laf attığın adamın profiline girde açtığı rollere bak asalak
10 tl atarsam adam diilim eminim çünkü ben çekitimKnk emin konusuyon at 1 bin yatirayim çekeyim atmayan namussuz söz numaramı da vereyim ozmnn
Lan uza asabimi bozma dingilboş konuştuğunu ben çekim yaptım için oradan anlıyorum boşsun boş
Adam delsin ki zaten gotveben10 tl atarsam adam diilim eminim çünkü ben çekitim
Banka hesabını at para gelmiş mı10 tl atarsam adam diilim eminim çünkü ben çekitim
Bağıra bağıra site elemanıyımmdiyor arkadasLan uza asabimi bozma dingil
yukarda oaylaştım dekontalrı heşeyiBanka hesabını at para gelmiş mı
Banada öyle geliyor baksana savunma şeklineBağıra bağıra site elemanıyımmdiyor arkadas
bonusu ben paylaştım savunuyorumBanada öyle geliyor baksana savunma şekline
Dayı sakin ol adam site adamı satenLan uza asabimi bozma dingil