- 145
- 42
- 28
Benim çekimde ödendi paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
438.3 KB Görüntüleme: 79
hayirli olsunBenim çekimde ödendi paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Hejedjdj lavuga bak soğukkanlı bideKimsenin ekmeğinde gözümüz yok dostum merak etme risk aldım yatırdım site dolandırıcı değilmiş insanlara faydamız dokunsun diye bilgilendirme yapıyoruz ben bu foruma yeni üye oldum görselleri bırakıyorum bol kazançlar
Böyle veletler yüzünden yatırımlı bonuslar paylasilmiyor gidin bakkal cirakligi yapın ya Allah için bu forumu salin zibidiler para sizin neyinize ya 1 k yap 200 ceklerde devam edin angutkar bunlar yüzünden heves kalmıyor saçma sapan siteler açılıyor yok bı milyon yap 50 TL çek kimlikle selfie yok ne dünyasını verdik 2500 vermiyecekse ben böyle isisb aw
Büyük ihtimal batan kişiler bunlarBizde çektik bu kadar ezbere konuşmayın
Amk hiç sorma ilk yatırırken aşırı tedirgindim adamlar ana para 2 katinida bonusu da ödedi keşke 2.5 k yapaydikBöyle veletler yüzünden yatırımlı bonuslar paylasilmiyor gidin bakkal cirakligi yapın ya Allah için bu forumu salin zibidiler para sizin neyinize ya 1 k yap 200 ceklerde devam edin angutkar bunlar yüzünden heves kalmıyor saçma sapan siteler açılıyor yok bı milyon yap 50 TL çek kimlikle selfie yok ne dünyasını verdik 2500 vermiyecekse ben böyle isisb aw
Ödüyormuş reisBu site ödüyor mu ya
Reis bi dm bakar mısınAmk hiç sorma ilk yatırırken aşırı tedirgindim adamlar ana para 2 katinida bonusu da ödedi keşke 2.5 k yapaydik
1049 Lira ödedi yaÖdüyormuş reis
iyi işte bendede 2700 var ama para yok dıye yatıramıyoruz1049 Lira ödedi ya
Şimdi ben anlamadım 1049 lira para var 1.049 lira yatırıp bir kere çevirip komple mi Çekiyorumiyi işte bendede 2700 var ama para yok dıye yatıramıyoruz
yatırıyorsun bence dırek cekıyorsun sonra ana para ıle devam edıyorsun boyle herhaldeŞimdi ben anlamadım 1049 lira para var 1.049 lira yatırıp bir kere çevirip komple mi Çekiyorum
Hayır 1 k yatiriyorsn 1 k çekiyorsun içerde kalan parayı 2 katı minimum maxiumum 5 katı yine miss banada 1 k verdiŞimdi ben anlamadım 1049 lira para var 1.049 lira yatırıp bir kere çevirip komple mi Çekiyorum
Yatırım ne kadar istiyorÇekim ödendi
Çok iyiymiş Şu son bayisi çevirim yüz tipine eklemişHayır 1 k yatiriyorsn 1 k çekiyorsun içerde kalan parayı 2 katı minimum maxiumum 5 katı yine miss banada 1 k verdi
Ben de sıfırım ama bir şekil yapacağız bakalımyatırıyorsun bence dırek cekıyorsun sonra ana para ıle devam edıyorsun boyle herhalde