Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,657
1,116
113

Ekli dosyalar

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
391
157
43
@Shellac @Daimon şu konuyu kitler misiniz 10-20 mesajlılar çekim verdim diye yazıp duruyor millet gerçek sanacak
Böyle veletler yüzünden yatırımlı bonuslar paylasilmiyor gidin bakkal cirakligi yapın ya Allah için bu forumu salin zibidiler para sizin neyinize ya 1 k yap 200 ceklerde devam edin angutkar bunlar yüzünden heves kalmıyor saçma sapan siteler açılıyor yok bı milyon yap 50 TL çek kimlikle selfie yok ne dünyasını verdik 2500 vermiyecekse ben böyle isisb aw

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,657
1,116
113
Böyle veletler yüzünden yatırımlı bonuslar paylasilmiyor gidin bakkal cirakligi yapın ya Allah için bu forumu salin zibidiler para sizin neyinize ya 1 k yap 200 ceklerde devam edin angutkar bunlar yüzünden heves kalmıyor saçma sapan siteler açılıyor yok bı milyon yap 50 TL çek kimlikle selfie yok ne dünyasını verdik 2500 vermiyecekse ben böyle isisb aw
Amk hiç sorma ilk yatırırken aşırı tedirgindim adamlar ana para 2 katinida bonusu da ödedi keşke 2.5 k yapaydik