Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,091
3,378
113
Siteye üye olmadım şahsi görüşüm ve tecrübem site Tokatçı diyor ( yanılma ihtimalim elbette var )
Forumda tartışan bilge ve Recep nickli iki kişi bence aynı amaca hizmet veren iyi ve kötü polisi oynayan site elemanlarıdır.

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
69
28
Siteye üye olmadım şahsi görüşüm ve tecrübem site Tokatçı diyor ( yanılma ihtimalim elbette var )
Forumda tartışan bilge ve Recep nickli iki kişi bence aynı amaca hizmet veren iyi ve kötü polisi oynayan site elemanlarıdır.
Puahahajjajanajja😀

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
69
28
Bu kafayla iyi yaşamışsın sen bugüne kadar 😀

bilge19072

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
62
28
ulan denyolar admin özür dilerim böle konuştuğum için ama bu platformun en iyi bonusunu paylaşmısım burda adamlar bana laf ediyor bedava para hala millet güvenmiyor siz tamamen denyosunuz inanmayan kötü laf söyleyenlere diyorum yanlış anlaşılmasın

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,741
1,547
113
Yatırdığı tutar kaç katı çevrim yaptın
Osmann min iki maksimum beş katı kaybederse yatırdıgını kazanırsan beş katı 1217 tl geldi freespn de onu yatırcam kazanırsa m beş katı 6 bin TL çekiyorum kaybederse m 1217 tl mi alıyorum

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,913
2,921
113
Deneme bonusun çevrim şartı var mıydı yoksa 2500 yap cekmiydi direkt bilgisi olan