Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,741
1,547
113
Direkt 2500 yapınca 2500 yatır çek mi
Ana para çevirimi var bir kat beş 6 bin ne yaparsan çekersin freespn iki bin TL verdi diyelim sen iki bin TL yatırıyor sun becerir sen ön bin TL alıyon yapamaz kaybedersen paranı alıyon güle güle diyorlar sana

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,913
2,921
113
Ana para çevirimi var bir kat beş 6 bin ne yaparsan çekersin freespn iki bin TL verdi diyelim sen iki bin TL yatırıyor sun becerir sen ön bin TL alıyon yapamaz kaybedersen paranı alıyon güle güle diyorlar sana
Bonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettim

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,515
3,205
113
Bonusun çevrim şartı var mı 2500 oldu şuan tekte 10 kat cevir olayı var mi onu merak ettim
Dostlar bonusun çevrimi şöyle şimdi 2500 yatırım geri cekicen 2500 kalan anaparayi da tek katı çevirip minimum 2 Max 5 katı cekicen tombet telegram bonusu gibi

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,741
1,547
113
Yok yatır iki bin beş yüz tl canlıya yaz önce yatırım yapacagım deneme bonusu aldım parayı askıya alcanız mı alırsa askıya iki bin beş yüz tl tek katı çeviri yaparsan beş katı çekersin 12 bin 500 tl kaybedersen paranı alırsın yapamazsan çeviri biterse bin bin beş tl ana para freespn kaAmcı toplam 4-5 bin çek çünki hazırda 2500 tl freespn kaAmcı paran var

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
379
178
43
Yok yatır iki bin beş yüz tl canlıya yaz önce yatırım yapacagım deneme bonusu aldım parayı askıya alcanız mı alırsa askıya iki bin beş yüz tl tek katı çeviri yaparsan beş katı çekersin 12 bin 500 tl kaybedersen paranı alırsın yapamazsan çeviri biterse bin bin beş tl ana para freespn kaAmcı toplam 4-5 bin çek çünki hazırda 2500 tl freespn kaAmcı paran var
Çeviri yapmadan önce bonusu çekebiliriz mi sonra ana parayla devam

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,741
1,547
113
Çeviri yapmadan önce bonusu çekebiliriz mi sonra ana parayla devam
Olmaz yazık edersin parana önce parayı çevir sonra canlıya bağlan talep et en basit ne yaparsın biliyonmu iki bin beş yüz TL'den beşer TL'den beş yüz çeviri yapar 250 gates 250 sweet oyuna alırsa güzel o kazançları topla 3_4 bin verdi diyelim 2500 freespn de alır topla 6500 - 7000 bin çekersin beş yüz bin TL ver bana roll atarsın yeter bende sınra kazanırsam sana roll atarım