Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,794
770
113
Yav napacak millet sizin yerinize mi yatırıp çekecek? Vır vır vır konuşmuşsunuz yine bir dolu. Adamlar telegram bot bile bağlamış üşenmeyip, gerçek lisans var. Bu kadar uğraşmış bir dolandırıcı varsa helal olsun, demek ki seviye atlamışlar. Ayrıca bonusu çektiriyor ama öyle ya da böyle sana yatırımı riske ettiriyor. Suistimal etmeyen çeker büyük olasılık. Para olsa atıp deneyeceğim ben.
Site dolandırıcıdır dün şikayeti de açıldı nokta

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
17
8
Bıeı yatır dıyor bırı yatırma hangınıze güvençez emre dolsndırıldıysan ss at kardeş küfür ediosn trol musn sen

Zyeo0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
60
28
at bakayım dekont ve kanıdını bdn sana 1000 tl atacam bana kanıtla bu durumu sana 1000 tl atmassam beni bu formdaki herkes
Kanka bu bot bana iki kere üst üste 100 freespin tanımladı ikisini de kullandım bakiye 3000 şu an örnek veriyorum 1000 yatırsam 2500 çekip kalan 1000 bakiyemle min 2 maks 5’ mi çekebilirim yani şimdi 1000 yatırsam 2500 çekebilir miyim bonustan

adcsalknk

Yapanyokhasan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
128
43
ne biçim konu oldu ya bu ödüyor nu ödemiyor mu ödeme ss leri görüyorum ödemediğine dair ss yollar mısın kardeşim boş boş çamur atıyorsıun gibi göründün gözüme bana site adamı de dersen sana çok güzel söveceğim bilgin olsun zamanımızı çalmaya hakkın yok
1000 TL yatırdım canlı destek vs engelledi kim o öder diyen oe

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
639
113
Kardeşim az aklınızı kullanın bu ödediğini iddia eden adamların hepsi site elemanı olduğu net.Bi insan kendini sayfalarca burada neden yırtar ödeme yapıyor diye? Sizi siteye çekmeye çalışıyolar kanmayın.Site dolandırıcının tillahıdır

bilge19072

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
55
28
Kardeşim az aklınızı kullanın bu ödediğini iddia eden adamların hepsi site elemanı olduğu net.Bi insan kendini sayfalarca burada neden yırtar ödeme yapıyor diye? Sizi siteye çekmeye çalışıyolar kanmayın.Site dolandırıcının tillahıdır
ben açtım konuyu çünkü anlaşıldı sende metaliksizsin .d.d.d