- 3,538
- 3,229
- 113
Agam sendeyiz biz durumdan haberdar etSana neden kendimi ispatlıyım desteğe bağlandım şimdi geçmedi diye
Agam sendeyiz biz durumdan haberdar etSana neden kendimi ispatlıyım desteğe bağlandım şimdi geçmedi diye
Bekle bakimreis sana ödeme yapan kişinin adını dermisin bakalım aynımı aynıysa harbi büyük sıkıntı
diyar arslan ödediyse sanada tehlike büyük demektir
Cevap hakkın kalmadı bilge tamam mı sus da dinle bakalımvalla birazdan dolandırı dersen inanmam kankam
Sen işini bilirsin boşverSana neden kendimi ispatlıyım desteğe bağlandım şimdi geçmedi diye
kendi hesabından kendi hesabına attın lan ne komiksinCevap hakkın kalmadı bilge tamam mı sus da dinle bakalım
Bekliyoruz heleCevap hakkın kalmadı bilge tamam mı sus da dinle bakalım
kanka sana ödemeyi diyar arslanmı yaptıSeni varya çok güzel s….. adam ol akıllı ol
Ertan Eraslan diye biri Ödemiş banareis sana ödeme yapan kişinin adını dermisin bakalım aynımı aynıysa harbi büyük sıkıntı
diyar arslan ödediyse sanada tehlike büyük demektir
kanka sanada site elamanı diyeceklerÖdedi arkadaşlar
İlk önce seni banlasın çocuk gidip hemen şikayet etme
O ise sıkıntıkanka sana ödemeyi diyar arslanmı yaptı
Ulan sen ne değişik insansın Ahahahha geçti sindi bakiyem çekim verdirtmiyor onun için bi daha destek bekliyorumkendi hesabından kendi hesabına attın lan ne komiksin
tamamdır reis ozaman sıkıntı yok herkese aynı hesap olayd sıkıntıysıErtan Eraslan diye biri Ödemiş bana
Kesİlk önce seni banlasın çocuk gidip hemen şikayet etme
ultra havale fas 7.14 le çekUlan sen ne değişik insansın Ahahahha geçti sindi bakiyem çekim verdirtmiyor onun için bi daha destek bekliyorum
Kestim bro