parayı çekemiyorum arkadaş yazdığına bakın
Ekli dosyalar
-
97.6 KB Görüntüleme: 69
Yenile doğru diyor bende aynı yeniledim vekim verdim olmazsa çerezleri temizleparayı çekemiyorum arkadaş yazdığına bakın
ne kadar sürede geldiYenile doğru diyor bende aynı yeniledim vekim verdim olmazsa çerezleri temizle
20 25 dakika içinde geldine kadar sürede geldi
Bendede böyleydi geçmişi silip girdim çekim verdim sonra ödeme yapiyo site kasmayın kendinizi bukadarparayı çekemiyorum arkadaş yazdığına bakın
çekim alanından kayboldu yazı20 25 dakika içinde geldi
çekim alanından kayboldu yazı
kankam benim deneme bonusundan 1461tl çıktı 1461 tl yatırdım sonra hemen geri çektim kalan bakiyeyi 5 kat yapıp çekicek miyim
[/QUevet frespin kazancıni çek ana para 5x yap cek
Çabuk bonusa girip ara ödeme veren oyunlar oyna knka ben big bass da yaptım 2x gitti 25 betten 3 4 k verdiRezerve edildi diyor yatırdığım tutarı çektim acaba en kolay 5 katı nasıl yaparım slotta
egt den daha rahat yapmaz mı pragmatic sıfırlıyor parayıÇabuk bonusa girip ara ödeme veren oyunlar oyna knka ben big bass da yaptım 2x gitti 25 betten 3 4 k verdi
Bilmiyorum knka egt hiç oynamıyorum ben hangi oyun kaç bete ne kadar verir min bilgim yokegt den daha rahat yapmaz mı pragmatic sıfırlıyor parayı
geldi mi senin paraegt den daha rahat yapmaz mı pragmatic sıfırlıyor parayı
Aynı durum bendede varEkli dosyayı görüntüle 981968gelde şimdi 2.5 k bul ulan varya bir bayramda yüzümüz gülsün
Valla biri alsın kullansın mk çekimini versin kalan bakiyede ne çekerse 3te birine razıyım yoksa gidecek bulamicaz bu gidişleAynı durum bendede var
Gelmedigeldi mi senin para
2 saat oldu gelmedi20 25 dakika içinde geldi
Ekran atarmisinPaylaşana çok teşekkür ederim bonusu 5x yaptık 6110 tl daha çektim işleme alındı