Bu naftlar 1500 oldumu direk Çek dediKefilim sıkıntı yok ödüyor da Bizimkini ödedi de yatırdığımız parayı kaybettiriyor 5 kat çevrimdiyor Dün arkadaştan aldık 50 lira zarara çektik
Bu naftlar 1500 oldumu direk Çek dediKefilim sıkıntı yok ödüyor da Bizimkini ödedi de yatırdığımız parayı kaybettiriyor 5 kat çevrimdiyor Dün arkadaştan aldık 50 lira zarara çektik
Nasıl yaniBu naftlar 1500 oldumu direk Çek dedi
Başkanım şimdi kasa 1990 kusur direk çekim verecemNasıl yani
Ver gitsin bakayım ödeyecek miBaşkanım şimdi kasa 1990 kusur direk çekim verecem
Sen ne kadar yatırım yaptin murQ baskanNasıl yani
TmmdirVer gitsin bakayım ödeyecek mi
1050 1049 lira çıkmıştı 1050 Lira yatırdım İşin komik yanı 1050 lira çekim veriyorum bin lira hesaba düşüyor Bir de yatırdığım parayı kaybettim zaten arkadaş göndermişti arkadaşa geri gönderdim sıfıra Sıfır Elde var sıfır🤣🤣🤣🤣🤣Sen ne kadar yatırım yaptin murQ baskan
Benimde 2500 kasa ama direk yatırmaya. Çekmeyi denedim çekim bile yaptırmıyor öle çekim talebi verilmiyor Canlı destekde bağlanmıyor anlamadimBaşkanım şimdi kasa 1990 kusur direk çekim verecem
Sizin isimleriniz niye bu kadar yakın birbirine bu kadar mı denk gelir İkiniz de aynı bonusu şu an kovalıyorsunuzBenimde 2500 kasa ama direk yatırmaya. Çekmeyi denedim çekim bile yaptırmıyor öle çekim talebi verilmiyor Canlı destekde bağlanmıyor anlamadim
Ödüyor yatrım yaptım 2500 10dakkaya ödendiOduyormu Muro başkan bilgi gecermisiniz
Vallahi dün çektim ödedi Kral ana parayı kaybettim zatenOduyormu Muro başkan bilgi gecermisiniz
Ne kadar yatırım yaptinÖdüyor yatrım yaptım 2500 10dakkaya ödendi
2500Ne kadar yatırım yaptin
Be amk aynı kişiyiz aynı adamız site adamıyız her boka var bizdeSizin isimleriniz niye bu kadar yakın birbirine bu kadar mı denk gelir İkiniz de aynı bonusu şu an kovalıyorsunuz
Be amk aynı kişiyiz aynı adamız site adamıyız her boka var bizde
[/ ulan ne adamsın ya gözüme çarptı ikisinin ismi birbirine yakın
Lan ağa ne kadar yatırım yaptinKalan parayı kurtar gelde şimdi