Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
285
63
Artık forumda Güzel bonuslar yok siteler cimri olmuş

Canbaz54

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
9
8
Beyler ödeme falan yapmıyor alakasız bi şekilde multi hesap dedi soyumda bile olmayan birisinin adını verdiler bahlantılıymışım onunla sizin paraları hiç etmek için bonusu da veriyor 5 kat çekin diyor böyle bişey yok siz yatırmayın benim 2k gitti

hande202389

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
83
28
Beyler ödeme falan yapmıyor alakasız bi şekilde multi hesap dedi soyumda bile olmayan birisinin adını verdiler bahlantılıymışım onunla sizin paraları hiç etmek için bonusu da veriyor 5 kat çekin diyor böyle bişey yok siz yatırmayın benim 2k gitti
Geçmiş olsun üzüldüm valla

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
623
490
63
Beyler ödeme yapıyor rahat olun usulsüz yapmadığınız sürece sabah1250 yatırıp çektim sonrasında bakiye 12k oldu 2 çekim arası 6 saat kuralı varmış uyanınca az önce 6250 çektim 20 dk da onu da ödediler
Kafalarına göre ödeme yapıyor milleti yanıltma m.

Omur1925

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
38
28
Bu ödeme yapıyor mu 700 TL verdi oynatmıyor anlamadım bunu

Pokerapoo16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
429
83
Okuma yetin olsa şikayet edenler çekenler kadar var kafana göre yorum yapmazsın lalebey.
Çekemeyen aveller şartları okumuyorsa cekememeleri normal AMK bonusunu 24 saat içerisinde kullanılmalıdır yazıyor 24 saat içinde para denkleyip yatırıp cekemiyorsa o kendi sorunu

bilge19072

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
67
28
Alamayanlar beter olsun ne diyim ben almışım paylaştım bir dünya insan çekti parayı çekemeyen lerde beter olsun beter hiç kazanamayin inşallah

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,339
3,599
113
kesinlikle üye olmayın ve yatırım yapmayın bu saatten sonra herkese ip çekiyorlar az önce bağlandım yatırım yapacaktım ip konrolü canlı destekten yatırım yapmadan kontrol ettim
sanki yatırım yapmış gibi hareket ederek yatırım yapmadan önce ip yoktu yatırım yaptım dedim hesaba geçmesini bekliyorum dedim sonra ip var dedi malesef ama ben yatırım yapmamıştım zaten

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,458
7,152
113
kesinlikle üye olmayın ve yatırım yapmayın bu saatten sonra herkese ip çekiyorlar az önce bağlandım yatırım yapacaktım ip konrolü canlı destekten yatırım yapmadan kontrol ettim
sanki yatırım yapmış gibi hareket ederek yatırım yapmadan önce ip yoktu yatırım yaptım dedim hesaba geçmesini bekliyorum dedim sonra ip var dedi malesef ama ben yatırım yapmamıştım zaten
Zeki adamsin bravo

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,428
4,134
113
Nerden üye olduk hergun 3 farklı numara arıyor bu siteden 3 Üde birbirinden haberi yok engelle engelle bitmio

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
623
490
63
Multi diyorsa zaten multisindir iyi ki senin gibi cakkallik yapanlara ödemiyor bu amk siteleri teraneci cambazlar sizi
Seni kelebek görse bu bu yaşa kadar nefes alıyor da ben neden bir gün diye Rabbime sitem eder. Bu yaşa gelmen şans yeşillik bak dalgana.

Canbaz54

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
9
8
Çekemeyen aveller şartları okumuyorsa cekememeleri normal AMK bonusunu 24 saat içerisinde kullanılmalıdır yazıyor 24 saat içinde para denkleyip yatırıp cekemiyorsa o kendi sorunu
Ulan avel sensin site adamımısın soy ağacımda dediği kişi yok bağlantı kurduğu kişi at kafası senin yaşın kadar oyun oynuyorum bu sitelerde ben boş yapmayı kes milleti yanıltma

Canbaz54

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
9
8
Bu saatten sonra kimse yatırım yapmasın 5 kat çekim yaptırıyor ana paraya da ip diyorlar elem587 kullanı adıymış söylediği isim de güler miş ak ne alakaysa yatırmayın daha paranız gider boş yere

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
623
490
63
@Pokerapoo16 oglan
Ulan çakal foruma daha dün girmişsin bes belli sitenin amasısın sizin siteniz bu andavala itibaar etmeyin
Kardeşim o çocuğa laf söyleme akraba evliliği sonucu o kardeşimiz özel çocuk.