- 4,334
- 3,599
- 113
senin derdin ne bu site için bu kadar yalvarıyorsunBu platform böyle bonus görmedi alamayan 3-5 hesap açmıştır ondan ötürü alamamıştır nettttt
senin derdin ne bu site için bu kadar yalvarıyorsunBu platform böyle bonus görmedi alamayan 3-5 hesap açmıştır ondan ötürü alamamıştır nettttt
Geçmiş olsun üzüldüm vallaBeyler ödeme falan yapmıyor alakasız bi şekilde multi hesap dedi soyumda bile olmayan birisinin adını verdiler bahlantılıymışım onunla sizin paraları hiç etmek için bonusu da veriyor 5 kat çekin diyor böyle bişey yok siz yatırmayın benim 2k gitti
Kafalarına göre ödeme yapıyor milleti yanıltma m.Beyler ödeme yapıyor rahat olun usulsüz yapmadığınız sürece sabah1250 yatırıp çektim sonrasında bakiye 12k oldu 2 çekim arası 6 saat kuralı varmış uyanınca az önce 6250 çektim 20 dk da onu da ödediler
Lalebey çok kişiye Multi dedi boş yapmaHerkes aldı sen alamadin diye yatırmayın diyorsun utan utan .d.d.d
Okuma yetin olsa şikayet edenler çekenler kadar var kafana göre yorum yapmazsın lalebey.O zaman multisindir bilader bu amk sitesi bize neden hem bonus parasini hem diğer kazancı ödüyor da size Multi ulti diyor
Çekemeyen aveller şartları okumuyorsa cekememeleri normal AMK bonusunu 24 saat içerisinde kullanılmalıdır yazıyor 24 saat içinde para denkleyip yatırıp cekemiyorsa o kendi sorunuOkuma yetin olsa şikayet edenler çekenler kadar var kafana göre yorum yapmazsın lalebey.
Multi diyorsa zaten multisindir iyi ki senin gibi cakkallik yapanlara ödemiyor bu amk siteleri teraneci cambazlar siziLalebey çok kişiye Multi dedi boş yapma
Hay yaşa biladerimAlamayanlar beter olsun ne diyim ben almışım paylaştım bir dünya insan çekti parayı çekemeyen lerde beter olsun beter hiç kazanamayin inşallah
Zeki adamsin bravokesinlikle üye olmayın ve yatırım yapmayın bu saatten sonra herkese ip çekiyorlar az önce bağlandım yatırım yapacaktım ip konrolü canlı destekten yatırım yapmadan kontrol ettim
sanki yatırım yapmış gibi hareket ederek yatırım yapmadan önce ip yoktu yatırım yaptım dedim hesaba geçmesini bekliyorum dedim sonra ip var dedi malesef ama ben yatırım yapmamıştım zaten
Seni kelebek görse bu bu yaşa kadar nefes alıyor da ben neden bir gün diye Rabbime sitem eder. Bu yaşa gelmen şans yeşillik bak dalgana.Multi diyorsa zaten multisindir iyi ki senin gibi cakkallik yapanlara ödemiyor bu amk siteleri teraneci cambazlar sizi
Ulan avel sensin site adamımısın soy ağacımda dediği kişi yok bağlantı kurduğu kişi at kafası senin yaşın kadar oyun oynuyorum bu sitelerde ben boş yapmayı kes milleti yanıltmaÇekemeyen aveller şartları okumuyorsa cekememeleri normal AMK bonusunu 24 saat içerisinde kullanılmalıdır yazıyor 24 saat içinde para denkleyip yatırıp cekemiyorsa o kendi sorunu
Ulan çakal foruma daha dün girmişsin bes belli sitenin amasısın sizin siteniz bu andavala itibaar etmeyinAlamayanlar beter olsun ne diyim ben almışım paylaştım bir dünya insan çekti parayı çekemeyen lerde beter olsun beter hiç kazanamayin inşallah
@Pokerapoo16 oglankesinlikle üye olmayın ve yatırım yapmayın bu saatten sonra herkese ip çekiyorlar az önce bağlandım yatırım yapacaktım ip konrolü canlı destekten yatırım yapmadan kontrol ettim
sanki yatırım yapmış gibi hareket ederek yatırım yapmadan önce ip yoktu yatırım yaptım dedim hesaba geçmesini bekliyorum dedim sonra ip var dedi malesef ama ben yatırım yapmamıştım zaten
Kardeşim o çocuğa laf söyleme akraba evliliği sonucu o kardeşimiz özel çocuk.Ulan çakal foruma daha dün girmişsin bes belli sitenin amasısın sizin siteniz bu andavala itibaar etmeyin