- 8,154
- 4,673
- 113
Dk 70
Dep baskılı1-1 olursa gelir 2-0 olursa salarlar
knka ne oynuyorsun bana oyun önerir misinBugün 8 kere çekim yaptık işte hergün olmuyor 🤣🤣
Kanka merhaba sana zahmet Yemeksepetine bakar mısın açık restoran varmıBugün 8 kere çekim yaptık işte hergün olmuyor 🤣🤣
2.0 olursa kesin gelir alkanm ,😂1-1 olursa gelir 2-0 olursa salarlar
Bi zahmetDep atsın artık kırmızı geldi çünkü
La benden önce yazdın bende anlamadım ben olsam diğer arkadaşların yerinde sen cevabı daha önce vermişsin derdim JoJo kodu gibisin yemin ederim kod sayfalarına daha önce düşüyorsun 😂PEKİ BENİM HIZ ŞAKAMIYDI
Var😆😁Kanka merhaba sana zahmet Yemeksepetine bakar mısın açık restoran varmı![]()
Ramo dayı çorba çok bile eyvallah
beraberlik olursa bastirirlar illaki birisi atar diye dedim knk2.0 olursa kesin gelir alkanm ,😂
Kanka kime oyun önersem batıyor ben o topa hiç girmeyim, ben kafama göre takılıyorumknka ne oynuyorsun bana oyun önerir misin
Won diyebilir miyizDEP 2-1 ALACAK
estağfurullah bi ara bir site de böyle yarışma yapmıştı 2 binmi ne kişi vardı bi yazdım temsilci bile hayran kaldıLa benden önce yazdın bende anlamadım ben olsam diğer arkadaşların yerinde sen cevabı daha önce vermişsin derdim JoJo kodu gibisin yemin ederim kod sayfalarına daha önce düşüyorsun 😂
Yok kanka baktım şuanda bulunduğunuz bölgedeki tüm restoranlar kapalıKanka merhaba sana zahmet Yemeksepetine bakar mısın açık restoran varmı![]()
Doğrudur dayımRamo dayı çorba çok bile eyvallah
estağfurullah kaybetsek de sana lafımız olmaz sen ne oynuyorsun genelde onu söyle heleKanka kime oyun önersem batıyor ben o topa hiç girmeyim, ben kafama göre takılıyorum
Odaklanma sorunun yok demekki Zeki insansınestağfurullah bi ara bir site de böyle yarışma yapmıştı 2 binmi ne kişi vardı bi yazdım temsilci bile hayran kaldı