- 42,338
- 33,774
- 113
Bi gol nette 3 u bilmem alkanmberaberlik olursa bastirirlar illaki birisi atar diye dedim knk![]()
Kanka benim konuma bakYok kanka baktım şuanda bulunduğunuz bölgedeki tüm restoranlar kapalı
bol salçalı makarna çekti canım
yok be en son lissede sıktirname almıştımOdaklanma sorunun yok demekki Zeki insansın
yedim akşam missbol salçalı makarna çekti canım
Kanka oyundan çok farklı dalga dümenler varya , betco sitelerinin yapay zekası ile savaşıyoruz çerez sil sayfa geçmişi sil gir çık gir çık f5 at wifi değiştir Mobile geç falan filan bu şekilde yürütüyorum. İşe yarıyor birtek oyuna kalırsak yandık.estağfurullah kaybetsek de sana lafımız olmaz sen ne oynuyorsun genelde onu söyle hele![]()
Ahhahahaj ulanyok be en son lissede sıktirname almıştım
Harbi güzel giderdibol salçalı makarna çekti canım
fakir yemeği pratik ucuz lezzetliyedim akşam miss
Okusaydın deha olmuştunKanka oyundan çok farklı dalga dümenler varya , betco sitelerinin yapay zekası ile savaşıyoruz çerez sil sayfa geçmişi sil gir çık gir çık f5 at wifi değiştir Mobile geç falan filan bu şekilde yürütüyorum. İşe yarıyor birtek oyuna kalırsak yandık.
Trafik teHadi nerde kaldı gol
Yeri geliyor olmuyor işte oluncada veriyoruz hayırsız birine salçamızın yarısını bedduam hep üstlerinde şükür derdim kalmadı artık kardom 😍😍bol salçalı makarna çekti canım
Okudum kanka Ankara Gazi üniversitesi makina bölümünü okudum 🤣Okusaydın deha olmuştun
kral makarnayı hiçbiryemeğe değişmem garibin yüzü gülermiYeri geliyor olmuyor işte oluncada veriyoruz hayırsız birine salçamızın yarısını bedduam hep üstlerinde şükür derdim kalmadı artık kardom 😍😍