- 16,224
- 3,179
- 113
kral sen herhalde hergün kazanıyorsun 😂Yeter bugün ya fazla o konuları açmayı sevmiyor Forum yönetimi, kazanç oldukça günde bir iki kere açarım.
kral sen herhalde hergün kazanıyorsun 😂Yeter bugün ya fazla o konuları açmayı sevmiyor Forum yönetimi, kazanç oldukça günde bir iki kere açarım.
İyi guluyorum o konulari acinca sen demetli 😂😂 hele bi tanesi direk ankara yazms cevaba 😂Yeter bugün ya fazla o konuları açmayı sevmiyor Forum yönetimi, kazanç oldukça günde bir iki kere açarım.
Sağol kardeşim düşünmen yeter ihtiyacım yok benim yerime ihtiyacı olan bir arkadaşa verirsin almış kadar oldum canımsın 🙏Sağolasın haylan abi son adım gelsin sana da sponsor olalım inşallah 🙏
Kaynatıyorum kanka ne yapayım yorumlar beni benden alıyor 😂😂İyi guluyorum o konulari acinca sen demetli 😂😂 hele bi tanesi direk ankara yazms cevaba 😂
Kaynat tabi gardasm 😂Kaynatıyorum kanka ne yapayım yorumlar beni benden alıyor 😂😂
Bugün 8 kere çekim yaptık işte hergün olmuyor 🤣🤣kral sen herhalde hergün kazanıyorsun 😂
Vay be sene 2003-2004 sevgilimle evlenince kedi mi köpek mi alacağız diye kavga ederdikOy Maşşallah tüyü kadar ömrü olsun 😎
Ekli dosyayı görüntüle 918590
😁😄😄Kaynatıyorum kanka ne yapayım yorumlar beni benden alıyor 😂😂
PEKİ BENİM HIZ ŞAKAMIYDIKaynatıyorum kanka ne yapayım yorumlar beni benden alıyor 😂😂
Hahahha slota fısıldayan adamBugün 8 kere çekim yaptık işte hergün olmuyor 🤣🤣