- 24,032
- 8,095
- 113
Pepsibet alDeneme bonusu varmı aktif.d
Pepsibet alDeneme bonusu varmı aktif.d
Ya yürü git hala bana laf ediyorsun, adamdan ödül alıp saçma sapan yorum yaptın sırf bana etiket attı diye sen ortalığı karıştırdın yerden bitme herkese abilik taslarsın bi pok değilsin olduğum yerde 15 yaşında bebeler sana abi çektirir, yüreksizlik etme çık gel Tekirdağ çorluya..Kardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋
Bak bole.kardesim ogren biseylerForumda nasıl sinyal atıyonuz la
Omrumde senin kdr delikanli gormedm ben varol 😂😂😂Ya yürü git hala bana laf ediyorsun, adamdan ödül alıp saçma sapan yorum yaptın sırf bana etiket attı diye sen ortalığı karıştırdın yerden bitme herkese abilik taslarsın bi pok değilsin olduğum yerde 15 yaşında bebeler sana abi çektirir, yüreksizlik etme çık gel Tekirdağ çorluya..
Bana da lazım Tanzanya kadınlar basket alt dedik giyecek terlikleri yok 40 sayı çıkardılarDeneme bonusu varmı aktif.d
hala devam ediyorsunuz vay amkYa yürü git hala bana laf ediyorsun, adamdan ödül alıp saçma sapan yorum yaptın sırf bana etiket attı diye sen ortalığı karıştırdın yerden bitme herkese abilik taslarsın bi pok değilsin olduğum yerde 15 yaşında bebeler sana abi çektirir, yüreksizlik etme çık gel Tekirdağ çorluya..
Adamın konuda hala bana alıntı yapıyorsun yeter artık bak işine gücüne seninOmrumde senin kdr delikanli gormedm ben varol 😂😂😂
yav beyler yeter kapatın konuyu daaBak bole.kardesim ogren biseyler
Laleyi görmüyor musun ağzımı açmadım bana sallıyor hala beyin fukarası açık adres attım vp den gel diye gelmedi. 1k para attık 1k daha alacak diye küçük düşüp 30yav beyler yeter kapatın konuyu daa
Kral rolün amacı bu değil mi zaten takip etmiş dağıtım var dendiyse adamda bekler bu işin raconu bu değil miBak bole.kardesim ogren biseyler
Sağdakini seç5 kutu var birisinde direk çekim 3 k var
İy 2.5 alttan Won osantiago maçında gol yok daha devre arasi
soldan 2.5 kutu var birisinde direk çekim 3 k var