Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
Kardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋
Ya yürü git hala bana laf ediyorsun, adamdan ödül alıp saçma sapan yorum yaptın sırf bana etiket attı diye sen ortalığı karıştırdın yerden bitme herkese abilik taslarsın bi pok değilsin olduğum yerde 15 yaşında bebeler sana abi çektirir, yüreksizlik etme çık gel Tekirdağ çorluya..

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,859
17,766
113
Ya yürü git hala bana laf ediyorsun, adamdan ödül alıp saçma sapan yorum yaptın sırf bana etiket attı diye sen ortalığı karıştırdın yerden bitme herkese abilik taslarsın bi pok değilsin olduğum yerde 15 yaşında bebeler sana abi çektirir, yüreksizlik etme çık gel Tekirdağ çorluya..
Omrumde senin kdr delikanli gormedm ben varol 😂😂😂

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,752
4,474
113
hala devam ediyorsunuz vay amk

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,107
1,496
113
Usta ben bir tanne buldum ama çok zor gibi

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,752
4,474
113
gece gece iyi eğlendik beyler yarin yine yapalım:)

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,032
8,095
113
Kapıyı çaldık gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...